Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Παράγοντες του ποδοσφαίρου άλλους ψηφίσατε αλλά αυτοί θα σας διοικούν

 Αυτούς βγάλατε με την ψήφο σας 










Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ένωσης θα αποτελείται από τους παρακάτω αλλά άλλοι θα αποφασίζουν 

Πρόεδρος και πάλι ο Μιχάλης Τσιχριτζής που πήρε από τα 21 σωματεία τα 19. Γνωρίζουμε ότι  το ένα είναι ιδιοκτησίας του Γιώργου Τριαντάφυλλου και προσπαθούμε να βγάλουμε το δεύτερο και δεν μπορούμε. Ένας με πληροφόρησε ότι και η Ελλάδα Βέλου ψήφισε Τσιχριτζή για να μπερδέψει τα πράγματα αλλά εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω. Γιατί μου είναι αδιανόητο η Κόρινθος 06 να ψήφισε τον Δήμιο της. Νομίζω ότι και ο Παννεμεατικός είχε εκπρόσωπο στο όραμα αλλά μάλλον λάθος πρέπει να κάνω. 

Και ερχόμαστε στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που πρώτος ήρθε ο εχθρός των δημοκρατικών διαδικασιών Τάκης Βράκας που τον αποδοκίμασαν τέσσερα σωματεία και ψάχνει ο γλωσσολόγος να βρει τα τρία.

Και ομολογώ μέχρι και εγώ που έχω πείρα τεράστια έπαθα πλάκα που ο Νίκος Μαργέτης έχασε οκτώ σωματεία δηλαδή το 38%Που σημαίνει αν και πρόδωσε εν ζωή τον Σπύρο Νίκα μετά το αποτέλεσμα αυτό δεν πρέπει να περιμένει να είναι διάδοχος του Λουδοβίκου 14 αν και υπερτερεί αφού είναι ένας κοινός συκοφάντης αφού ακόμα περιμένω να αποδείξει ότι είμαι υβριστής και ψεύτης. 

Και με 11 ψήφους είναι ο Δημήτρης Δημόπουλος που βάσει κανονισμών έπρεπε να είχε  σφουγγαριστεί από την΄ένωση που τόσο την δυσφήμισε με τις ψεύτικες εκθέσεις.

Με τους ίδιους ψήφους η αδελφή του Θανάση Μανάβη ( που μας τα έκανε μπουγάδα ) Ελένη που πρέπει να ρίξει μια ματιά και να δει πόσους ψήφους η Γκίλλα Νική και θα καταλάβει που έμπλεξε. 

Και φτάνουμε στους Μπαρδακούλη και Τσάκωνα  που πρώτη κάνουν   εμφάνιση και πήραν  από 10 ψήφους που σημαίνει ότι αποδοκιμάστηκαν  από την πλειοψηφία. 

Και με τους ίδιους ψήφους  ( 10 ) έχουμε τον Νίκο Ραχανιώτη που μοίρασε χρήματα του Ελληνικού λαού από ένα κεφάλαιο του οικονομικού απολογισμού  που ενώ είχε προγραμματιστεί 9.000 ευρώ το έφτασε στα 22,000 ευρώ και τα έδωσε ως δάνεια και βοηθήματα ενώ εδώ έχουμε εξαγορά σωματείων στις εκλογές του 2017. 

Και ο Δούρειος Ίππος ο Φάνης Στές που πρόδωσε τον γιατρό Στάθη Γκουρβέλο στις εκλογές του 2017και αυτός μειοψήφησε με το μαγικό αριθμό 10. 

Και έρχεται ο Παναγιώτης Σταύρου με ψήφους οκτώ και κλείνει την θλιβερή αυτή παρέλαση ο Κρεοπώλης Γιώργος Παπαϊωάννου  που από πρώτος αντιπρόεδρος τον έσωσε ο κλήρος με τον Γιώργαρη που κα  δυο έλαβαν από επτά ψήφους. 

Και αντί να εξαφανιστεί δέχτηκε να είναι σύμβουλος  της Ένωσης ενώ τον αποδοκίμασαν το 66,67% των σωματείων.