Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

όνο ο σύλλογος προπονητών ποδοσφαίρου Κορινθίας έχει την δυνατότητα να εξαφανίσει τους γυρολόγους

 Την υποδομή από ευλογία  να μη την μετατρέψουμε σε κατάρα.

Αυτή η φωτογραφία παρουσιάζει την Ακαδημία  της Α Ε Κ σε κατασκήνωση στη Ραφήνα Την εποχή που είχα την διοικητική ευθύνη. 

Έκανα την εισαγωγή αυτή για να αποδείξω με στοιχεία ότι όταν ασχολούμαι με κάτι έχω γνώσεις Το θέμα της υποδομής το έχω σπουδάσει και βρήκα ΄δυστυχώς ότι υπάρχει παντός είδους εκμετάλλευσης.

Και αρχή θα κάνουμε πό τον πατέρα που νομίζει ότι το παιδί του είναι ένας καινούργιος Μαραντόνα. Και ότι ο προπονητής του τον αδικεί γιατί προωθεί άλλους. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα από αυτό. Και αυτό το απέδειξε ο Κεντέρης όταν έγινε Ολυμπιονίκης. Που χάρισε τον τίτλο στον πρώτο προπονητή που είχε στη Μυτιλήνη. Κανένας προπονητής δεν μπορεί να σαμποτάρει ένα ταλέντο. Αντίθετα πολλές φορές δεν παίρνει θέση και να πει στον πατέρα που ξοδεύει  από το υστέρημα του γιατί πιστεύει ότι το ποδοσφαιρικό  ταλέντο του παιδιού  θα τον βγάλει από την φτώχεια. Και δεν μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα αφού το σωματείο κάνει διαφορετική πολιτική. Και για να μη χάσει τα ελάχιστα που παίρνει ως δάσκαλος ποδοσφαίρου μικρών παιδιών   συμβιβάζεται Υπάρχει και η άλλη κίνηση πάντα από πλευράς του πατέρα που εδώ είναι καθαρό έγκλημα για ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να γίνουν ονόματα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο Δεν έχουν υπομονή να ολοκληρώσουν τα παιδιά τους την μάθηση και γίνονται παίκτες σε τοπικές ομάδες που οι οικονομικές  δυνατότητες των είναι ελάχιστες. Να μη παίρνουν ούτε και τα συμφωνηθέντα. Αυτή είναι μεγάλη σχολή των γυρολόγων που επίσημα ενταφιάζει τα ταλέντα. 

Να γιατί επιμένω ότι πρέπει ο σύλλογος των προπονητών του νομού Κορινθίας να κάνει σεμινάρια στους ποδοσφαιριστές και στους πατεράδες. Επειδή πιστεύω ότι υπάρχουν ιδανικοί που θα μπορέσουν να διδάξουν
Αλλά και άλλοι που θα δεχθούν τις υποδείξεις των τα σεμινάρια πρέπει ν αρχίσουν από...χθες.