Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Γιώργος Φιλιππακόπουλος τον χάσαμε επειδή έβγαλε στην δημοσιότητα το σκάνδαλο των ιατρικών μηχανημάτων

Γιώργος Φιλιππακόπουλος ένας εργάτης του Αθλητισμού. που τον αντιμετώπισαν όχι σωστά. 


 

Χαλεπόν άρχεσθαι υπό χερείονος

Είναι σκληρό να σε εξουσιάζει κάποιος κατώτερος.

Δημόκριτος, 470-370 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος


Μια μέρα και ενώ πήγαινα να καθίσω στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου της Κορίνθου δέχτηκα μια επίθεση από κάποιον που μόνο όταν θα του είχα σκοτώσει την μάνα του δικαιολογείτο η αντίδρασης του. 

Αφού πρώτα με απείλησε με μηνύσεις μετά μου είπε ότι είναι διευθυντής του δημοτικού σταδίου και εγώ είχα την θρασύτητα να γράψω για το αρνητικό του έργο. Αναμμένος και εγώ από την αδικαιολόγητη συμπεριφορά του τον πήρα από το χέρι και του έδειξα μια τουαλέτα πρωτόγονη αλλά τούρκα στο κεντρικό σημείο του σταδίου. 

Ο χρόνος πέρασε και ο Δήμαρχος Πνευματικός κατάλαβε το λάθος του και έβγαλε τον παλαιό και διόρισε στη θέση του τον Γιώργο Φιλιππακόπουλο 

Πιστεύω ότι έκανε την καλύτερη επιλογή με αποτέλεσμα σε χρόνο ρεκόρ όλα τα γήπεδα κολυμβητήρια να αλλάξουν μορφή Και ενώ όλα πήγαιναν κατ ευχή μια μέρα δέχτηκα από τον Διευθυντή πλέον Γιώργο Φιλιππακόπουλο ένα τηλεφώνημα να πάω στο δημοτικό  στάδιο και από εκεί αρχίζουν όλα.




Τα μηχανήματα αυτά τα παρέλαβε αρχές του 2009  η διοίκησης της ένωσης που πρόεδρο είχε τον κ. Σπύρο Νίκα .
Τα είχε στείλει η ΕΠΟ  επί προεδρίας  Σοφοκλή Πιλάβιου.
 Τα ανέλαβε ο κ. Χρήστος Χασικίδης που ήταν αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας  -- Δήμαρχος Τενέας και καρδιολόγος ιατρός
Αμέσως ο κ. Χασικίδης παραχώρησε αίθουσα στο δήμο του που έβαλαν μέσα τα μηχανήματα και έφτιαξαν το ιατρείο έτοιμο να λειτουργήσει.
Είχε βρει ο κ. Χασικίδης ακόμα και τους εθελοντές ιατρούς.
Αυτά όλα έγιναν σε χρονικό διάστημα δυο έως τριών  μηνών. Θυμάμαι δε ότι η σημερινή διοίκηση της ένωσης που τότε ήταν αντιπολίτευση κατέκρινε την δημιουργία ιατρείου στο Χιλιομόδι.
Μα η απάντησης του κ. Νίκα ήταν ότι εκεί υπήρχε η αίθουσα που έπρεπε να ήταν μεγάλη για να λειτουργήσουν τα μηχανήματα. Και στην Κόρινθο θα στοίχιζε τουλάχιστον πάνω από 1.000 ευρώ ενώ στο Χιλιομόδι ήταν δωρεάν.  Και το σπουδαιότερο απ’ όλα ήταν ότι η ψυχή του ιατρείου θα ήταν ο γιατρός Χρήστος Χασικίδης που  είχε έδρα το Χιλιομόδι αφού εκεί ήταν και το δημαρχείο του. 
Και ενώ περίμεναν άδεια από το υπουργείο υγείας έγιναν στις 12 Ιουλίου το 2009 οι εκλογές στην ένωση και η παράταξης του κ. Νίκα έχασε με αποτέλεσμα κάθε μη δικός μας εστί βάρβαρος και έτσι η παράταξης της Αναγέννησης που για μας είναι Μεσαίωνας να ζητήσει από τον κ. Χασικίδη να τους παραδώσει τα μηχανήματα. Και σωστά έκαναν γιατί ο κ. Χασικίδης ήταν αντιπρόεδρος του κ. Νίκα και άμα λειτουργούσε το ιατρείο υπήρχε μεγάλος κίνδυνος να κάνει εκεί αντιπολίτευση ο  κ. Νίκας. Έτσι λοιπόν τα μηχανήματα μετά από εντολή της Αναγέννησης μπήκαν σε κουτιά και πήγαν στο γήπεδο το δημοτικό.
Και από τότε χάθηκαν τα ίχνη των μέχρι που την ημέρα της εκπομπής  η Δίκη της Δευτέρας στο Σκάι που προξένησε γέλιο στον κ. πρόεδρο ( ένας είναι ο πρόεδρος)  βγήκε το τεράστιο αυτό σκάνδαλο στον αέρα  με τα μηχανήματα . Με αποτέλεσμα η ένωσης να προσπαθήσει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ο επιτυχημένος διευθυντής Φιλιππακόπουλος να τον διώξουν από την θέση του και εμένα να με δικάσουν οκτώ μήνες φυλακή με σκηνοθέτες Πνευματικό-- Τσιχριτζή -- Λαμπρινό --και άλλους πολλούς. Με τον Φίλιππακόπουλο έχω να ανταλλάξω χαιρετισμό πάνω από πέντε χρόνια. Είμαι υποχρεωμένος να αναφέρω  όλα αυτά όταν στην περιοχή από καρδιά χάθηκε ένας τερματοφύλακας. Ποτέ δεν μάθαμε τι έγιναν τα ιατρικά μηχανήματα που κόστιζαν πάνω από 100.000 ευρώ ή σε δραχμές 34.000.000 Και ο δυστυχής Διευθυντής Φιλιππακόπουλος τυχαία τα βρήκε κάτω από τις εξέδρες αφού κανένας δεν τον ενημέρωσε. Και μετά έχει άδικο ο Πάγκαλος όταν λέει ότι μαζί τα φάγαμε.