Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Θα δείτε έναν Νικηφόρο που δεν θα έχει καμία σχέση με το παρελοθόν.

Πάλι ο Γκρούτσης με τον Αργύρη θα ορίζουν τους Διαιτητές; Για να είναι περισσότερο πιστευτοί ας επιστρατεύσουν και το Ανδρέα Ντούλη  που είναι παντός καιρού. 



Κόκκινη κάρτα σ όσους παρανομούν 

Οι ομάδες άρχισαν τις προσλήψεις  των προπονητών  και τις μεταγραφές και στην συνέχεια θα έχουμε την έναρξη της 



προετοιμασίας. Οι παράγοντες που ψήφισαν Τσιχριτζή κατά ποσοστό 90,47% και αυτοί που δεν τον ψήφισαν λόγου νόμου αλλά μετά την επανεκλογή την πανηγυρική έπεσαν συγχαρητήρια μέσου  του ηλεκτρονικού τύπου. Και επειδή τα πράγματα από πλευράς διαιτησίας θα είναι πολύ δύσκολα πάλι εγώ θα βγάλω τα κάστανα από την φωτιά πριν να καούν Κατά την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο 2021- 2022 οι παλαιοί άρχοντες των αγώνων που ήταν πιστά όργανα της Νοταρά 48 τώρα θα είναι πιο πολύτιμα γιατί θα έχουν αποκτήσει και πείρα  

Τους προειδοποιώ όλους ότι ο Νικηφόρος θα είναι η μοναδική αντιπολίτευση αφού όλοι έχουν ενωθεί Ο πρόεδρος των διαιτητών θα αναγκαστεί να μάθει τα καθήκοντα του. Γιατί αν συνεχίσει να είναι με τους παράγοντες τότε θα υπάρξουν καταγγελίες. Όχι σε αθλητικές αρχές.Επίσης αν επανέλθει στην διαιτησία και πάλι ο παράνομος Γκρούτσης θα υπάρχουν καταγγελίες πως ένας γενικός αρχηγός του ΠΑΣ Κόρινθος  ( Γκρούτσης ) συνεχίζει να διοικεί  ( ορίζει ) τους διαιτητές  στην Κορινθία. Αλήθεια κ. Δημήτρη τι σας θυμίζουν τα Καλάβρυτα  εκεί που έγινε η προετοιμασία της ομάδας.  Όπως γνωρίζουμε τις αμοιβές των διαιτητών και των παρατηρητών διαιτησίας πρέπει να γνωρίζουμε τις αμοιβές των παρατηρητών τάξεως.