Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Ο Νικηφόρος μη υπαρχούσης αντιπολίτευσης στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας θα την ασκεί ο ίδιος και θα είναι αμείλικτος.

 Τάσος Πέρρας  ένας Κορίνθιος προπονητής. που δεν συνεχίζει με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου 



Με τον προπονητή Τάσο Πέρρα έχω ένα δέσιμο που έγινε όλως τυχαία. Το 2004 μετά τον χορό των ευρώ που είχε γίνει στον Ολυμπιακό Λουτρακίου ήρθε και η περίοδος των ισχνών  αγελάδων. Και αυτοί που διαχειρίστηκαν 


τα ευρώ τώρα που στο ταμείο έμειναν μόνο ποντίκια το έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια. Και δημιουργήθηκε μια επιτροπή σωτηρίας Ταμία όρισαν τον Ανδρέα Σιώκο τότε τεράστιο οικονομικό παράγοντα του Λουτρακίου. Και τον Νικηφόρο επειδή ο Σιώκος δεν γνώριζε το αντικείμενο να είναι δίπλα του. Για να κρατηθεί η ομάδα έπρεπε να γίνουν εκκαθαρίσεις οικονομικές. Και μέσα σ αυτές ήταν να φύγει ο προπονητής που κόστιζε και να μείνει ο βοηθός που είχα διαπιστώσει ότι ήταν ικανός. Αν και δέχτηκε πόλεμο από επαγγελματίες παράγοντες του ποδοσφαίρου με την βοήθεια την δική μου κατόρθωσε να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία. Και από τότε έχει γράψει ιστορία με αποτέλεσμα να του δώσω τον τίτλο του προπονητή - πρωταθλητή. 

Την ποδοσφαιρική περίοδο 2019- 2020 τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου τον αναλαμβάνει στην αρχή ως σπόνσορας και μετά γίνεται πρόεδρος ένας οικονομικός παράγοντας ο Αθανασοπουλος  που παίρνει προπονητή τον Τάσο Πέρρα που κατακτά το πρωτάθλημα σχεδόν από τον πρώτο γύρο. 

Και όταν ανεβαίνει στην τρίτη εθνική ανέλαβε ο Παγκορινθιακός υβριστής και στην κυριολεξία αφού αναγκάζει τον εκλεγμένο πρόεδρο να παραιτηθεί να διαλύσει την ομάδα, Βέβαια όταν δεν μπόρεσαν να πληρώσουν κανέναν φώναξαν τον Πέρρα να τους κρατήσει αλλά ήδη είχαν πιάσει πάτο. 

Σήμερα ο Ατρόμητος  Χιλιομοδίου έχει άλλον προπονητή. Ρωτάμε τον Γενικό Γραμματέα Τάσο Δράκο που πάει να πάρει σύνταξη στο πόστο αυτό γιατί δεν συνέχισε ο Τάσος Πέρας. Και αν υπάρχουν οικονομικά ανοίγματα τα οποία δημιούργησε  ο Δημήτρης Μπίτσιος  που τώρα τον κρύβουν οι συνοδοιπόροι του  ( Τάσος Δράκος ) εγώ ο Νικηφόρος δεν θα αφήσω να ξεχαστεί η ζημιά που έκανε γενικά στο ποδόσφαιρο της Κορινθίας . Και κάτι το ουσιαστικό Τον Τάσο Πέρρα έχω να τον δω πάνω από δυο χρόνια. Βέβαια θα ζητούσα την βοήθεια του συλλόγου προπονητών Κορινθίας αλλά δεν θέλω να γίνω αστείος όταν θα περίμενα απαντήσεις από τα πιστά όργανα του Τσιχριτζή.