Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Ο Νικηφόρος είναι πεντακάθαρος και γι αυτό ρωτάει αυτά που δεν τολμούν αλλά ψηφίζουν οι παράγοντες.

Ο Νικηφόρος είναι ο μόνος που ζητάει απαντήσεις σε ποσά του οικονομικού απολογισμού που ψηφίστηκε και εγκρίθηκε από τηνΓενική Συνέλευση και την  εξελεγκτική επιτροπή.  




Αυτά έγραφε στην έκθεση της η Ένωσης 

 


Σεβόμενοι την οικονομική κατάσταση που δημιουργήθηκε λόγω του παρατεταμένου

lockdown το προηγούμενο καλοκαίρι αποφασίσαμε να χαριστούν όλα τα πρόστιμα και οι

οφειλές των σωματείων και είχε επίσης αποφασιστεί η μείωση του εξοδολογίου διαιτησίας

στα πρωταθλήματα (λόγω ανυπαρξίας θεατών), αλλά μας πρόλαβε η αναστολή όλων των πρωταθλημάτων.



ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΑΠΌ 1.1.20 ΕΩΣ 31.12.20

11. ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ προγραμματισθέντα  9.000 

πραγματοποιηθέντα 10.215 ευρώ 

ενώ είχαν προϋπολογιστεί 9000 ευρώ  για δάνεια και βοηθήματα  το ποσόν έφτασε 10.215 ευρώ Το θέμα είναι αυτά τα ποσά ποιος τα πήρε. Και ο οικονομικός απολογισμός δεν είναι όπως παρατηρείτε  του εκλογικού έτους. Αυτόν τον απολογισμό θα τον συντάξει ο νέος ταμίας Δημήτρης Δημόπουλος και είμαι της γνώμης αν έχει την αξιοπιστία των εκθέσεων του  θα πέσει πολύ γέλιο. Γιατί έχουμε και τον οικονομικό απολογισμό του έτους 2017 ( εκλογές του έτους αυτού ) το ποσό Δάνεια Βοηθήματα από 9.000 ευρώ έφτασε τα 22.000 ευρώ. Και εδώ πολλές   φορές έχω  ζητήσει τα ονόματα ατών που πήραν τα βοηθήματα και δεν θα επιστραφούν αλλά τα δάνεια που επιστρέφονται :Αλλά τώρα θα μου πείτε ότι ο υβριστής καταπατητής της δημοκρατίας  Βράκας δεν έδωσε στοιχεία σε σύμβουλο που αναγκάστηκε να του στείλει εξώδικο και να τα ζητά  χωρίς αποτέλεσμα Και έχω την απαίτηση εγώ να τα πάρω. Δικό τους είναι το μαγαζί και ποιος μπορεί να τους ενοχλήσει.   

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ 

είχαν προϋπολογιστεί 8.000 ευρώ  και ξοδεύτηκαν τα 4.090,50 ευρώ ( τώρα είναι υποχρεωμένοι  να μας αποδείξουν πως προέκυψαν τα πενήντα λεπτά) για τους παρατηρητές τάξεως . Γνωρίζω ότι οι παρατηρητές διαιτησίας αμείβονται με 15 ευρώ Πόσα παίρνουν οι παρατηρητές τάξεως δεν γνωρίζω Αλλά βάζω το διπλάσιο από τους παρατηρητές διαιτησίας δηλαδή 30 ευρώ  παίρνω το ποσόν των 4.090,50 και το διαιρώ με το 30 ευρώ και  έχουμε 136 παρατηρητές τάξεως; 0,35 του παρατηρητή. 

Πήρα δυο στοιχεία οικονομικά για να αποδείξω αυτό που γράφουν στην έκθεση τους οι μαγαζάτορες της Νοταρά 48 Σεβόμενοι την οικονομική κατάσταση που δημιουργήθηκε λόγω του παρατεταμένου lockdown ) είναι για να συγκινούνται οι πρόεδροι σαν αυτόν της Θύελλας Πετριου. Να γιατί δεν μου έδωσαν τα στοιχεία που ζήτησα γιατί το ποσό που πήραν από την Ε Π Ο  ήταν 23.840 ευρώ ή σε δραχμές 8.105.600  τα βρήκε στην πισίνα του ο Τσιχριτζής και ο υβριστής Βράκας στην παραλία του Κιάτου. 

Και αυτά είναι του Ελληνικού Λαού και δεν παραγράφονται