Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Ηρακλής Θεσ-- Α Ε Κ = 2-1!!! Παναχαϊκή -- Λάρισας = 2-3 ) Απόλλων --Ολυμπιακός Βόλου --0-0





Τελείωσε το ματς στο Καυταντζόγλειο με τον Ηρακλή να παίρνει τη μεγάλη νίκη. Επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ. Ήταν η πρώτη ήττα της "Ένωσης" στην Football League και μόλις η δεύτερη στην σεζόν. Είχε ηττηθεί στο κύπελλο από τον Ολυμπιακό.

Η Λάρισα κατάφερε να πάρει τη μεγάλη νίκη στην Πάτρα. Επικράτησε με 3-2 της Παναχαϊκής. Απόλλων και Ολυμπιακός Βόλου έμειναν στο 0-0.

Η Λάρισα ισοφάρισε σε 2-2 με τον Νεμπεγλέρα.

Η Παναχαϊκή προηγείται 2-1 της Λάρισας. Σκορερ για τους Πατρινούς ο Κοντοχρηστος με σουτ απο τα 30 μέτρα.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε και στα τρια ματς των πλέι οφ της Football League.

Ημίχρονο στα τρία ματς της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Στην Πάτρα η Παναχαϊκή προηγείται με 1-0 της Λάρισας με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Κυβελίδη λίγο πριν από το τέλος του ημοχρόνου.

Στο 34΄ ο Ανάκογλου γύρισε λανθασμένα την μπάλα προς τον Ανέστη, ο Περόνε μπήκε  στην πορεία της, πέρασε τον γκολκίπερ της ΑΕΚ και πλάσαρε στην κενή εστία για το 2-1.

Η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 27΄ με τον Αραβίδη.

Στο 12΄ο Ηρακλής ανοίγει το σκορ με τον Πασά.

Ξεκίνησαν και τα ματς των πλέι οφ.

Σέντρα και στα ματς των πλέι οφ της Football League με την αναμέτρηση Ηρακλή - ΑΕΚ να δεσπόζει. Παίζουν ακόμα Απόλλων-Ολυμπιακός Βόλου και Παναχαϊκή - Λάρισα.

Οι συνθέσεις στο Καυταντζόγλειο:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουαντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Τσιλιανίδης, Ιντζόγλου, Περόνε, Ρομάνο, Πουρτουλίδης, Πασάς, Μπαρτολίνι

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Σοϊλέδης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Μπακάκης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Ζόριτς, Πλατέλλας, Αραβίδης

* Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ ΑΝΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ: 1) ΑΕΚ 10, 2) Ηρακλής 7, 3) Παναχαϊκή 0, 4) Απόλλων Σμύρνης 0, 5) Ολυμπιακός Βόλου 0, 6) ΑΕΛ 0.