Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Άκουσα ...διάβασα ...είδα και τα κρίνω για να ...κριθώ


Αυτό το τηλεφώνημα δεν περίμενα ότι θα το δεχόμουνα και μάλιστα από τον κ. πρόεδρο της Κόρινθος 06 που ίσως να μη ήταν στο δημοτικό στάδιο της Κορίνθου το Σάββατο 4.4.2015 . Αλλά και πάλι δεν έχει καμία δικαιολογία που είχε την θρασύτητα να με λογοκρίνει. Βέβαια είμαι σίγουρος ότι αυτά που γράφω  δεν πρέπει να τα έχει διαβάσει αλλά κάποιος πληροφοριοδότης του που είναι ρουφιάνος και θέλει το κακό του για να φαίνεται ότι είναι ο μοναδικός του υποστηρικτής και επομένως πολύτιμος . Και ο πληροφοριοδότης ( ρουφιάνος) δεν ενεργούσε για το καλό του ποδοσφαίρου ούτε και του προέδρου Αλλά μόνο για την αφεντιά του και που δεν τολμάει  να βγει στη σκηνή και ζει μόνιμα στα παρασκήνια.
   Κύριε πρόεδρε της Κορίνθου 06 καλό θα είναι να διαβάσεις τα κείμενα μου γιατί δεν κάνει στη θέση που βρίσκεσαι να τολμάς να μας κάνεις το λογοκριτή 
Ίσως κάποιοι να σου έχουν δώσει αυτό το δικαίωμα αλλά προσωπικά γνωρίζω ότι είναι σκληρό σε απαγορεύω του λοιπού να με τηλεφωνείς χωρίς να ξέρεις τι λες. Γιατί ποτέ ο Νικηφόρος δεν ακουμπάει στο  ψωμί της οικογένειας το οποίο το θεωρεί ιερό. 
Και τώρα αν ήθελες να το παίξεις Νίκος Ξανθόπουλος προσωπικά δεν είμαι σκηνοθέτης για να μπορέσω να σε παρουσιάσω Αλλά ο κόσμος έχει κρίση και κρίνει και μένα και την αφεντιά σου και έχει βγάλει τα συμπεράσματα του 

Και είναι καιρός να σου κάνω κάποιο ερωτήμα που έχει ανάγκη απάντησης και τότε μπορείς να κουνιέσαι και να παίρνεις τηλέφωνο θέλοντας να το παίξεις σκληρός ενώ αποτελείς ένα μέλος του Κορινθιακού ποδοσφαίρου που το οδηγούν στην ανυποληψία. 
Ρωτώ :Το Σαββάτο 4 Απριλίου του 2015 ο αγώνας ΠΑΣ Κόρινθος -- Κόρινθος 06 έγινε με τους κανόνες του αθλήματος; Αν μπορέσεις να μας δώσεις απάντηση τότε έχεις το δικαίωμα να μας παρουσιάζεσαι και να μας κουνάς το δάχτυλο. Μέχρι που θα αποκτήσεις αυτό το δικαίωμα καλό θα είναι να μη προκαλείς γιατί μέχρι σήμερα επειδή ματώνεις δεν σου έχουμε κάνει κριτική. Αλλά αυτό ίσως να το έχεις παρεξηγήσει και τολμάς να μας τηλεφωνείς.
Και να μη ξεχνάς ότι και η ανοχή έχει τα όρια της