Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Γίναμε ρεζίλι και εκτός συνόρων του νομού Κορινθίας

Ο εικονιζόμενος είναι ο πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου Γιώργος Αστερής αδελφός του δικού μας Ηλία Αστερή και θείος του Βασιλάκη Αστερή του προικισμένου διαιτητή που οι εδώ πανίσχυροι τον έχουν στην απέξω και προωθούν τον Παντελή Χονδρόπουλο τον οποίο και αυτόν τον είχα κόψει. 
Ο Γιώργος Αστερής έχει μια τηλεοπτική εκπομπή και έτυχε να είναι στο Δημοτικό Στάδιο το περασμένο Σαββάτο που πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων της Κορίνθου και της Κόρινθος 06 που ήταν για μας η ταφόπετρα για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Αλλά αυτό είναι ένα θέμα που τώρα έχει αρχίσει και δεν θα τελειώσει εύκολα. 
Αλλά εδώ το θέμα μας είναι ο Γιώργος Αστερής που αυτός έκανε ρεπορτάζ για την εκπομπή του και έμαθε ότι ο αγώνας άργησε να αρχίσει γιατί δεν υπήρχαν τα χρήματα για να πληρωθούν οι διαιτητές Και συνεχίζει ο Γιώργος ο Αστερής και τονίζει ότι εκεί ήταν ο πρώην πρόεδρος της Κορίνθου και νυν της ένωσης και γιατί δεν άνοιξε το πουγγί του να κάνει την χειρονομία και να πληρώσει τους διαιτητές. Μα αγαπητέ μου Γιώργη η πρόφαση ήταν που όμως δεν τόλμησαν να την βγάλουν προς τα έξω και έχω πληροφορηθεί ότι ο διαιτητής δεν είχε γράψει απολύτως τίποτα για την καθυστέρηση 
Όλοι γνωρίζουν ότι η καθυστέρησης έγινε για να υπάρχει ο έλεγχος του αγώνα Ζευγολατιού -- Αστέρα.Δερβενίου.