Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Μιχάλη Τσιχριτζή --Θανάση Πισιμίση ο κόσμος τιμωρεί με την απουσία του








Το Ζευγολατιό είναι κωμόπολη και έδρα του Δήμου Βέλου-Βόχας στο Νομό Κορινθίας. Διαθέτει πληθυσμό 4363 κατοίκων, σύμφωνα με την απογραφή 2011, οι οποίοι ασχολούνται με τη γεωργία ή σε βιοτεχνίες και βιομηχανίες τυποποίησης γεωργικών προϊόντων.Και για πρώτη φορά στην ιστορία της ποδοσφαιρικής ομάδας των βγαίνει πρωταθλήτρια. 
Και στο τελευταίο αγώνα που έτυχε να παίζει με την ομάδα της Κορίνθου μαζέψανε και οι δυο κάτω από εκατό (100) φιλάθλους Δηλαδή το ποσοστό των φιλάθλων είναι τόσο μικρό που σημαίνει ότι κανένας στο Ζευγολατιό δεν νοιάζεται για το ποδόσφαιρο Και μτο μοναδικό ενδιαφέρον εδώ είναι του κ. Πισιμίση για να βγαίνει περιφερειακός Σύμβουλος 
Και πληροφορήθηκα ότι παρατηρητής τάξεως ήταν ο αξιότιμος κ. Γιάννης Γεροβασίλης ο οποίος κατέθεσε στο εφετείο Ναυπλίου ότι το ψηφοδέλτιο του κ. Πισιμίση κινήθηκε για να Λιντσάρει την κ. Δικαστικό και αν δεν ήταν ο Σταλόνε --αρχιφύλακας Β Θανάσης  Ιατρού να την σώσει θα θρηνούσαμε  την απώλεια της. Και αυτός που έδωσε το κύπελλο στον κ Πισιμίση υποστήριξε λέγοντας στους κυρίους εφέτες " ...έπρεπε να είσαστε εκεί κ. Πρόεδρος για να καταλάβετε πόσο κινδύνεψε η κ. πρωτοδίκης;. 
Και ο κ. Πισιμίσης που έκανε όλο αυτόν τον σαματά βραβεύεται και ο Νικηφόρος καταδικάζεται.
Να γιατί σας γύρισε τις πλάτες ο λαός και η στέψης έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο. 
Και μαζί με την βράβευση τους χαρίζω και την καταδίκη 






Αυτή η ποινή για μένα είναι τίτλος τιμής γιατί δεν μπόρεσα να αποδείξω ότι έλεγα την αλήθεια αφού οι μάρτυρες υπεράσπισης με έθαψαν Στην Γενική Συνέλευση υπήρχαν μπράβοι που όλοι τους είδαν εκτός από ορισμένους που έπαιξαν ρόλο καταδικαστικό για μένα. 
Η πρωτοδίκης δεν κινδύνεψε με λιντσάρισμα αν και κάποιοι δικοί μου  μάρτυρες κατέθεσαν ότι γράφω υπερβολές Κάθε μήνα θα πληρώνω κ. Πισιμίση που σήμερα ζεις τον θρίαμβο σου 88.70 ευρώ. 
Και είμαι υπερήφανος γι αυτό γιατί αυτούς που υποστήριξα στις εκλογές δεν πιστεύουν στην αυτοδικία ( Λιντσάρισμα) . Τώρα αυτοί που έτσι τους χαρακτηρίζουν αδιαφορούν δεν είναι δικό μου πρόβλημα αλλά δικό τους.  
Ίσως ανήκουν σε αυτούς που αναφέρεται ο Ελύτης " ...τις ιδέες μας τις πετάμξε μόλις αρχίσουν να μας ενοχλούν σαν τις χαρτοπετσέτες.