Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Τεροβίτσας Βασίλειος\ παρατηρητής Διαιτησίας





Ο Βασίλης Τεροβίτσας, είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ανήκει στο Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας.
Δεν έγινε διεθνής αφού στον πίνακα της Α Εθνικής μπήκε το 2001, σχετικά σε μεγάλη ηλικία χωρίς πολλά περιθώρια διεθνούς εξέλιξης.
Καθοριστική ήταν η περίοδος 2007-2008, όπου επί προεδρίας Ψυχομάνη τιμωρήθηκε σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια και τον "έπιασε" η διάταξη της αποπομπής απο τους πίνακες στην τιμωρία των 5 αγωνιστικών.
Τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές στον αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και μόλις επανήλθε σφύριξε τον αγώνα Εργοτέλης - Πανιώνιος.
Τα σοβαρά λάθη του στον αγώνα του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής με αποκορύφωμα το γεγονός πως αν και έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κουμορτζί δεν τον απέβαλε, τον οδήγησαν την επόμενη κιόλας μέρα στην απόφαση να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, γνωρίζοντας ότι θα παραπεμφθεί εκ νέου στην πειθαρχική.
Σε μια χώρα που θα σεβόταν τους θεσμούς και την αξιοκρατία στο όνομα Τεροβίτσας θα έβαζε μια παύλα.
Αφού ο κ. Τεροβίτσας διευκόλυνε την ΕΠΟ και με επιστολή παραιτήθηκε από την ενεργό δράση.
Όχι μόνο δεν το έκανε αυτό  αλλά σε συνεδρίαση του ΔΣ της  η θέση του ΑρχιΔιαιτητή  δόθηκε  στο Βασίλη Τεροβίτσα με ψήφους 19-0.
Η ΚΕΔ θα έχει υπό την ευθύνη της τον ορισμό των παρατηρητών διαιτησίας, αλλά και των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας, Β` και Γ` Εθνικής.
Στην Ελλάδα την χώρα της αρπαχτής όλα είναι επιτρεπτά. Αλλά εδώ έχουμε την ίδια περίπτωση με τον κ. Μπίκα. Αφού γεύτηκε όλα τα αξιώματα ξαναγύρισε σε αυτό του παρατηρητή διαιτησίας. Από δήμαρχος κλητήρας για μερικά αλλά αρκετά ευρώπουλα