Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Γιάννης Γεοβασίλης που στεφανώνει τους πρωταθλητές

Επειδή μου αρέσει να περπατώ βλέπω πολλά και διάφορα και τα γράφω σε ένα μπλοκάκι που όταν γυρίσω στο σπίτι μου τα μεταφέρω σε ένα τετράδιο και έχω γεμίσει δέκα τετράδια από αυτά που έχω αντιγράψει από αυτά που γράφουν οι ανώνυμοι φιλόσοφοι στους τοίχους.
Επειδή διαβάζω αλλά και ακούω ότι ο κ. Γιάννης Γεροβασίλης πηγαίνει και κάνει τις απονομές έψαξα και βρήκα γι αυτόν κάτι σχετικό που το ψάρεψα από τους τοίχους Και νομίζω ότι τον αφορά σε συσχετισμό με τις τελευταίες  δραστηριότητες που δεν έχουν καμία σχέση με τα καθήκοντα του Συμβούλου της ένωσης.
Έγραφε λοιπόν κάποιος ανώνυμος επάνω σε ένα τοίχο " ...οι άνθρωποι θα σε κρίνουν από τις πράξεις σου και όχι από τις προθέσεις του Μπορεί να έχεις χρυσαφένια καρδιά αλλά την ίδια έχει και ένα καλοβρασμένο αυγό."
Γιατί ο κ. Γιάννης Γεροβασίλης όταν ήταν πρόεδρος της ομάδας του χωριού της γυναικός του το Σπαθοβούνι τιμωρήθηκε η ομάδα αυτή με 'ένα χρόνο να απέχει από κάθε επίσημο ή φιλικό αγώνα
Επίσης όταν ήταν πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της ένωσης τιμώρησε όλως παρανόμως το ποδοσφαιριστή Νίκο Μαργέτη μέσα σε χρονικό διάστημα  τεσσάρων ημερών σαν να ήταν γραμμένος στο φύλλο του αγώνα . Ενώ ο ποδοσφαιριστής Μαργέτης Ν ήταν γραμμένος στην έκθεση. την συμπληρωματική που έκανε ο κ. Μ Καρσιώτης
Ο δε πειθαρχικός Κώδικας της Ε Π Ο γράφει ότι ποινές επιβάλλονται μόνο με βάσει του Φ Α και αρχίζουν αυτοδίκαια από την επόμενη μέρα των αγώνων.
Επομένως πάντα σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα δεν έπραξε νόμιμα ο κ. Γεροβασίλης για να μη παίξει ο σημερινός φίλος του Ν. Μαργέτης στον αγώνα υπάρξεως μεταξύ Σπαθοβουνίου -- Σαρωνικού Γαλατακίου. Αμάρτησε για το χωριό της γυναίκας του.
Επίσης ο κ. Γιάννης Γεροβασίλης χωρίς να είναι μέλος της Κορίνθου πήρε σε μια γενική συνέλευση παρωδία την θέση του γενικού γραμματέα. Και έβγαλαν πρόεδρο τον κ. Σωτήρα Μαυρνάσο που έπρεπε να ε΄χε διαγραφεί επειδή οδήγησε την ομάδα σε υποβιβασμό λόγω παρανόμων πράξεων
Και ενώ ενόρκως κατέθεσε ότι ο κ. Πισιμίσης ( δεν είπε ονόματα αλλά τον ζωγράφισε αφού ήταν ουσιαστικός αρχηγός του ψηφοδελτίου Νέα Πορεία ) πήγε να λιντσάρει την κ. πρωτοδίκη πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής  στις άψογες εκλογές του Ιουλίου του 2013. Και αν δεν ήταν ο κ. Ιατρού αρχιφύλακας Β σήμερα μπορεί να είχαμε θύματα ( κατάθεση κ. Τσιχριτζή ) Και όλα αυτά για να δικαιολογηθεί η παράνομη παρουσία του κ. Ιατρού μέσα στην αίθουσα Και δυο αυτοί αξιωματούχοι της ένωσης και μάρτυρες κατηγορίας εναντίον μου βράβευσαν τον κ. Πισιμίση ( Λιντς) για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ο κ. Τσιχριτσής τον φίλησε μάλιστα.
Το ωραίο είναι ότι δυο Αρκάδες και ένας Κρητικός σας έχουν πάρει τα σώβρακα αφού κανένας Κορίνθιος δεν μετρά. Έτσι και εγώ αποφάσισα να γράψω το βιβλίου που έχει τίτλο
η Αξιοπρέπεια μιας τυρόπιτας  .