Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Ρεζιλέψατε με τον τρόπο σας το πρωτάθλημα και τον πρωταθλητή

Τον κ. Θανάση Πισιμίση δεν τον γνώριζα και ούτε μου έδωσε και την ευκαιρία να τον γνωρίσω .
Γιατί όταν είχε αναλάβει τον προεκλογικό αγώνα στις εκλογές της ένωσης  μαζί με τον κ. Γ Μαργέτη εμένα δεν με καλέσανε σε καμία συγκέντρωση. 
Και με αποδεικτικά στοιχεία απέδειξα ότι ο κ. Τσιχριτζής την εκλογική του επιτυχία την οφείλει στον κ. Πισιμίση όπως και αυτός την εκλογή του και μάλιστα στην τρίτη θέση του Νομαρχιακού Συμβούλου ( ενώ το 2010 ήταν δεύτερος αναπληρωματικός) την χρωστά στο ποδοσφαιρικό άνοιγμα που έκανε. Και εκτός της πολιτικής έχει με την προεκλογική στάση που τήρησε στις εκλογές της Ένωσης κατέκτησε και πρωτάθλημα και Κύπελλο χωρίς να έχει εις βάρος του καμία δυσμενή διαιτησία. 
Αλλά όμως και επίσημα ενώπιον του δικαστηρίου ο κ. Πισιμίσης έχει χαρακτηριστεί από τον σημερινό του φίλο κ. Τσιχριτζή ότι πήγε να λιντσάρει την κ. πρωτοδίκη που ήταν πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής . Και το δέχτηκε αυτόν τον χαρακτηρισμό και που προσπάθησα να τον υπερασπιστώ και έφαγα οκτώ μήνες φυλακή και που μεταφράζεται σε 3.200 ευρώ. Εμείς που  είμαστε στην τάξη των ανθρώπων που το φιλότιμο το έχουμε πάνω από τα συμφέροντα μας δεν δεχτήκαμε αυτόν τον χαρακτηρισμό.Καλά να πάθουμε αλλά δεν αλλάζουμε. 
Και έρχεται η πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος του νομού μας που θα παίξει με τις πρωταθλήτριες της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής και της Δωδεκανήσου για ποια ομάδα θα αγωνίζεται την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016 στο πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας. και χάνει σε έναν αγώνα πρωταθλήματος με 7-2  Είναι και ένας τρόπος να αποδείξουμε ότι νικάμε στους αγώνες που μας ενδιαφέρουν. Όλα τα άλλα είναι για μας αστεία.   .
Και έτσι περίτρανα απέδειξε ο κ. Πισιμίσης που είναι ο αρχηγός του ποδοσφαίρου στο Ζευγολατιό ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα 
Δεν μας ενδιαφέρει αν μας κατηγορούν ότι πήγαμε να λιντσάρουμε αυτό που σε μας μετρά  είναι ότι βγήκαμε Νομαρχιακοί Σύμβουλοι και σαρώσαμε στο ποδόσφαιρο. Τώρα αν βρεθήκανε κάποιοι που μας πιστέψανε και σταθήκανε δίπλα μας τους γνωρίζουμε  ότι  το πρόβλημα είναι δικό τους και όχι δικό μας. Εμείς είμαστε οι έξυπνοι και επομένως νικητές και αυτοί ανόητοι ιδεολόγοι και ηττημένοι. 
Και εγώ τους απαντώ με τα λόγια του Μακρυγιάννη " Δεν υποφέρνω να βλέπω το άδικο να πνίγει το δίκιο"