Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Οι εργάτες της Κορινθιακής Διαιτησίας

Παναγιώτης Αργύρης πρωτοκλασάτος εργάτης της Διαιτησίας του Νομού Κορινθίας 

Παρακολούθησε τριάντα τέσσερα παιχνίδια εκτός του Κυπέλλου Κορινθίας παρακολούθησε μόνο Το οξύμωρο σχήμα εδώ είναι ότι βαθμολόγησε μάνο 14 διαιτητές από τους 65 που έχουμε στην ένωση 
Και αυτοί συγκεκριμένα είναι 
Χονδρόπουλος 4 φορές --Κακριδήυς Π 2 φορές --Αστερής 5 φορές --Νεοφυτιάδης 3 φορές --Ρούτσι 5 φορές -- Ρούσσος 3 φορές --Κακριδής Ι 2 φορές --Τσαγκαράκης 2 φορές Πάγκας 1 φορά --Κεφελής 2 φορές --και οι Καρσιώτης Μ --Τριαντάφυλλος Σ --Μοντέλης --Μπετζόγλου από μια φορά 
Τώρα κάποιος αφελής θα ρωτήσει πως είναι δυνατόν να υπάρχουν 60 και διαιτητές και ο εργάτης της Διαιτησίας να πηγαίνει σε ορισμένους.διαιτητές. 
Μα τους έχουν χωρίσει τους αγώνες κοντά πάντα με το σπίτι του παρατηρητές διαιτησίας Γιατί καλό θα είναι μα μένει κάτι στην άκρη. και να μη τα ξοδεύουμε όλα να μένει και κάτι στην μπάντα . Γιατί να έχουν οι εργάτες της διαιτησίας την διάθεση για προσφορά αλλά όχι να μπαίνουν σόλο μέσα. 
Βέβαια έχουμε και επτά φορές πάει ως παρατηρητής διαιτησίας εκτός νομού Βέβαια μετά την αποχώρηση του κ. Δούρου αυτό του πρώτου εργάτη της διαιτησίας του νομού μας οι παρατηρητές διαιτησίας τους ρίχνουν .   Τον μήνα Ιανουάριο ο εργάτης της διαιτησίας κ. Αργύρης δεν πήγε ούτε σε έναν αγώνα εκτός νομού.Και τον μήνα Φεβρουάριο μόνο μια φορά Τον Μάρτη μόνο μια φορά Πόνος αβάσταχτος. Να θέλεις να προσφέρεις και να σε ρίχνουν. Γι αυτό δεν πάει μπροστά η διαιτησία. Να υπάρχει ένα μέλος της Κ Ε Δ της ένωσης και να μη τον ορίζουν παρατηρητή . παρά μόνο μια ή και καμία μέσα σε ένα μήνα. Ντροπή!!!