Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Αυτό είναι το συναρπαστικό πρωτάθλημα του Μιχαλιου...

Διαβάζω σε μια δημοσιογραφική πηγή του Νομού μας 

Η Κόρινθος εξασφάλισε παραμονή στην Α1 Κορινθίας - Αγωνία για τρεις - Οι νταμπλούχοι έφαγαν εφτά στα Αθίκια

http://content-aka.feed.gr/filesystem/images/20110304/engine/2011030400655_137624401_type11487.jpg
Με την εμβόλιμη 29η και προτελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη , το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α1 κατηγορίας Κορινθίας.
 Ο ήδη πρωταθλητής (νταμπλούχος) Α.Ο. Ζευγολατιού , αδιάφορος,  έχασε στα Αθίκια με το ευρύ 7 - 2 από τον τοπικό Τενεάτη, την ίδια ώρα που η Κόρινθος ΄06 επικρατούσε, στον Συνοικισμό με 3 - 1 επί  του Πέλοπα Κιάτου. 
Στο  "Κώστας Βυζάς", στο Δερβένι ο Αστέρας και η Θύελλα Πετρίου αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1 - 1, ενώ στη Νεμέα ο Παννεμεατκός συνέτριψε με 7 - 0 τον ήδη υποβιβασμένο Α.Ο Σπαθοβουνίου.  
Η Κόρινθος στο ΔΑΚ εξασφάλισε στο "παραένα" την παραμονή της στην κατηγορία καθώς επεβλήθει με το "αγγλικό" 5 - 3  επί του ήδη υποβιβασθέντα Ηρακλή Ξυλοκάστρου, κάτι που δεν έχει σιγουρέψη ο Κύψελος μετά την ήττα του με 2 - 1 από τον Πανκαμαριακό, στο Ξυλόκαστρο. 
Την παραμονή του στην κατηγορία εξασφάλισε και ο Ολυμπιακός Λουτρακίου που πέρασε νικηφόρα με  0 -  1 μέσα από τους Αγίους Θεοδώρους , ρίχνοντας την τοπική ομάδα στο "καναβάτσο" , καθώς ο Ατρόμητος πέρασε πάνω από την διακεκαυμένη με την νίκη του που πήρε με σκορ 2 - 3 , στο Βέλο επί της τοπικής Ελλάδας.
Τώρα η αγωνία παρατείνετε για μία ακόμη  αγωνιστική, την τελευταία, για τις ομάδες των Αγίων Θεοδώρων, του Ατρόμητου Χιλιομοδίου και του Κύψελου Κορίνθου που δεν έχουν εξασφαλίσει παραμονή στην κατηγορία και θα αγωνιστούν για να αποφύγουν  την 14η θέση ή ακόμα και τη μη επισφαλή 13η (σε περίπτωση μη εξασφάλισης ανόδου του ΑΟ Ζευγολατιού στην Γ  Εθνική κατηγορία) και  ακολουθήσουν  Ηρακλή Ξυλοκάστρου και Α.Ο Σπαθοβουνίου στην Α2 κατηγορία.

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Καλά πουθενά δεν είδατε εσείς του δημοσιογραφικού συγκροτήματος Δυτικοί Ορίζοντες που εδρεύει στο Δερβένι πως σώθηκε η ομάδα της Κορίνθου που έχασε ακόμα και από το Σπαθοβούνι και νίκησε και την ομάδα Κόρινθος 06 που πήγαινε για πρωτάθλημα; .
Αλλά όμως πουθενά δεν στιγματίσατε που ο αγώνας αυτός άρχισε δέκα επτά ( 17) λεπτά αργότερα από τους άλλους αγώνες. Και κανένας δεν έγραψε ότι η ομάδα αυτή η Κόρινθος υποβιβάστηκε γιατί ο κ. Σωτήρας Μαυρονάσος πλαστογράφησε την ασφαλιστική ενημερότητα που είναι δημόσιο έγγραφο Και σήμερα η ομάδα της Κορίνθου να οφείλει 486.000 ευρώ που προέκυψε από ένα χρέος ρυθμιζόμενο της τάξεως των 176.000 ευρώ  .Και τον κύριο αυτόν έκανε πάλι πρόεδρο ο κ. Τσιχριτζής μετά από μια γενική συνέλευση παρωδία Που πρόεδρος της ήταν ο κ Δ Δημόπουλος και γραμματέας ο κ. Γιάννης Γεροβασίλης που έγιναν μέλη μαζί με τους άλλους  πληρώνοντας δέκα (10) ευρώ ή δραχμές 3.400 .η τέσσερις καφέδες σε όχι καλή καφετέρια. 
Και όλα αυτά έγιναν κάτω από τις ευλογίες του προέδρου του φορέα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου  
Και έμεινε στην κατηγορία  μια ομάδα που δεν είχε να κατεβάσει δεκαοκτώ παίκτες Και μερικές φορές με δεκατρείς που όμως οι δυο από αυτούς ήταν τερματοφύλακες. Και θα πέσει η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων ή του Κύψελου που έχουν υποδομές. Βέβαια στη ζωή δεν έχει σημασία τι αξίζεις αλλά ποιον γνωρίζεις
Και κάτι που δεν είναι ακριβές σύμφωνα με το δημοσίευμα Αν το Ζευγολατιό περάσει στην Γ κατηγορία μόνο ευνοϊκά αποτελέσματα θα έχουμε Γιατί θα έχουμε αύξηση και όχι μείωση των ομάδων της πρώτης κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος .Να μελετάτε τα θέματα πριν να τα γράψετε