Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Ανδρέα Ντούλη εσύ προσκύνησες στη Νοταρά 48 ;

Το καλάμι είναι το πιο ατίθασο άλογο και αν πέσεις από αυτό δεν μπορείς να σηκωθεί 












Μου είναι αδιανόητο και δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που άκουσα και τα οποία δεν έγιναν τώρα αλλά πριν από δυο μήνες και κανένας δεν τόλμησε να σχολιάσει 
Σε κάποια Δευτεριάτικη συγκέντρωση των Κορινθίων διαιτητών είχαν προαναγγείλει ότι θα παραβρεθεί ο κ. Τσιχριτζής ο πρόεδρος των προέδρων ώ πρόεδρε. Και η ώρα προσέλευσης ήταν η δεκάτη ενάτη και μάλιστα το πρόγραμμα δεν έγραφε ότι θα τηρηθεί το ωράριο. 
Κάποιοι διαιτητές άργησαν και πήγαν να την ανοίξουν και την βρήκαν κλειδωμένη Τα παιδιά κάθισαν έξω από την πόρτα και περίμεναν μήπως κανένας θα τους ανοίξει. Και έφτασε ο Γιώργος ο Καλλιόλιας αυτός ο πέρα για πέρα αξιοπρεπής που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του.
Ρωτά ο Γιώργης τι συμβαίνει γιατί κάθεστε έξω από το σπίτι σας; Και πήρε την απάντηση που τον έκανε θηρίο Μας κλείδωσαν την πόρτα γιατί αργήσαμε 
Και τότε ο Γιώργος πήςε ανάποδες και φώναξε για να τον ακούσουν οι κλειδοκράτορες ¨Αν δεν ανοίξετε την πόρτα θα την σπάσω. Γιατί κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μου κλείνει την πόρτα του σπιτιού μου. 
Ποιος είχε το ανάστημα να πει όχι στον Καλλιόλια . Η πόρτα άνοιξε αλλά του κλείσανε μια άλλη την πόρτα του παρατηρητή διαιτησίας
και μάλιστα για να δώσει έμφαση ο Ανδρέας Ντούλης είπε " Αν θέλει ο Κσαλλιόλιας να πάει να ρωτήσει την Νικηταρα 48 για μάθει γιατί δεν τον ορίζομε παρατηρητή" 
Αγαπητέ μου Ανδρέα το δρομολόγιο μάλλον το έκανες εσύ και για το λόγο από αντιστασιακός έγινες υμνητής της Νοταρά 48 και γι αυτό σε όρισαν  και στην τοπική  Κ Ε Δ. Κρίμα. και εγώ νόμιζα βρε Ανδρέα ότι ήσουνα  ανένδοτος αλλά μάλλον αυτό πρέπει να το πάρουμε ως ανέκδοτο.