Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Η ντροπής της ντροπής την ντροπή --η μαγκιά της μαγκιάς την μαγκιά








Ψάχνε να βρεις και άναβε το λυχνάρι σου προτού σε βρει η νύχτα 


Ο παράγοντας της ομάδας Κόρινθος 06 Φάνης Διακουμόπουλος  μας έστειλε το παρακάτω μήνυμα "Ηθικό δίδαγμα τα λαμόγια όχι μόνο καταστρέφουν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο αλλά διαλύουν και ότι καλό πάει να αναστηθεί και τώρα κύριε Νικηφόρε το λέω και μπορείς να το γράψεις"

Διαβάζω μια δήλωση του Φάνη Διακουμόπουλου 

«Υπέβαλλα την παραίτησή μου από το ΔΣ της Κορίνθου 2006 και δεν σκοπεύω μελλοντικά να ασχοληθώ με το κορινθιακό ποδόσφαιρο. Θέλω να δώσω «συγχαρητήρια» στην ΕΠΣΚ και τον κ. Τσιχριτζή για την … πολύ καλή σχέση που είχαν φέτος με την Κόρινθο και τους κ. Μαυρονάσιο και Λέκκα και ελπίζω πλέον μετά το σημερινό αποτέλεσμα, η Κόρινθος 2006 να έχει γήπεδο και να χρησιμοποιεί αυτό του Συνοικισμού και τη νέα σεζόν, παρά τα όσα ακούσαμε την εβδομάδα που πέρασε».

Σχολιασμός Νικηφόρου
Ο  κ. Λέκκας αποδεικνύεται ότι έχει σχέσεις αίματος με αυτόν τον πρόεδρο της ένωσης αυτό το λεβεντόπαιδο  που στην εγκληματική περίπτωση του Καφαντάρη είχαν συνεργασία όπως οι άνθρωποι της φιλικής εταιρείας. Αυτά όμως που είπε στους δημοσιογράφους ομαδικά τους εκθέτουν Από τα λεγόμενα σου κ. Διακουμόπουλε σας έκαναν εκβιασμό για το γήπεδο και μάλιστα αυτοί που έπρεπε να βλέπουν την ομάδα της Κορίνθου με το μακαρόνι 

Έχουμε θέμα τεράστιο κ. Διακουμόπουλε που προσωπικά θα κάνω αναφορά στα αρμόδια όργανα Γιατί ο διαιτητής Χονδρόπουλος Παντελής άργησε 17 ολόκληρα λεπτά για να σφυρίξει τον παιχνίδι. και αυτό με τις ευλογίες του προέδρου της ένωσης που ήταν παρών στον αγώνα. Και εγώ πιστεύω ότι υπήρχε πρόβλημα που δεν υπήρχε έπρεπε να πάρει τηλέφωνο  ο ευρισκόμενος εκεί πρόεδρος και να ζητήσει από τον διαιτητή του αγώνα Αστέρα -- Ζευγολατιό  αφού είχαν κοινό ενδιαφέρον. να αρχίσει και αυτός την ίδια ακριβώς ώρα. 
Και επειδή η πιάτσα είχε βρομίσει αναγκάστηκα να γράψω στο μπλοκ μου το παρακάτω κείμενο 3 4 2015 παραμονή του αγώνα 
Πολλά κυκλοφορούν γύρω από τον αγώνα Κόρινθος --Κόρινθος 06 που θα γίνει αύριο στο δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου. 
Επειδή δεν έμαθα να πιστεύω σε κουτσομπολιά γι αυτό και προσωρινά σιωπώ  μέχρι που θα λήξη ο αγώνας. Και αν οι πληροφορίες μου επαληθευθούν τότε κρατάτε Τούρκοι τα άλογα. γιατί  θα τα ισοπεδώσω όλα και θα έχουμε και πάλι  ταξίδι στο Ναύπλιο.Αλλά αυτή τη φορά θα φροντίσω να μη έχω μαζί μου κανέναν Εφιάλτη 

Προσωπικά τιμωρήθηκα από το τριμελές εφετείο Ναυπλίου με οκτώ μήνες φυλάκιση  γιατί έγραψα ότι στη Γενική Συνέλευση της πρώτης του Ιουλίου του 2013 υπήρχαν φουσκωτοί Και το δικαστήριο με τιμώρησε γιατί πείστηκε ότι δυσφήμισα αστυνομικό υπάλληλο που πήγε να σώσει την πρωτοδίκη που ήταν πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής. 
 Βέβαια αυτό το επιβεβαίωσε ο αρχηγός της παράταξης Νέας Πορείας που ήταν αντίπαλη με αυτή του κ. Τσιχριτζή .Και επάνω στην δήλωση αυτή .στηρίχτηκε όλη αυτή η εις βάρος μου καταγγελία.

Και σήμερα είμαι υποχρεωμένος να γράψω και παράλληλα να καταγγείλω ότι όλα αυτά ο διαιτητής τα έκανε για να παρακολουθήσουν οι παράγοντες την εξέλιξη του αγώνα Α Ο Ζευγολατιού και Αστέρα  Δερβενίου γιατί με την νίκη του Α Ο Ζευγολατίου δεν είχε καμία πιθανότητα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος η Κόρινθος 06 Και νομίζω όπως μας βεβαιώνει ο κ. Διακουμόπουλος  έμμεσα πλην σαφώς άρχισε τις δωρεές. 

Η Βαθμολογία μέχρι σήμερα 

1-- Α Ο Ζευγολατιού            Β      62



2—Κόρινθος 06                    Β     55                                                         
3-- Ελλάς Βέλου                   Β      49
4— Τενεατης                        Β     49
5--Αστέρας Δερβενίου         Β      48
6—Θύελλα Πετρίου            Β      47
7-- Πέλοπας Κιάτου             Β     47      
8--  Πανκαμαριακός            Β      40
9— Ολυμπιακός Λουτ        Β      37
10- Παννεμεατικός              Β      37
11--Κύψελος                         Β     37
12--Κόρινθος                       Β      36
13-- Άγιοι Θόδωροι             Β      34
14-- Ατρόμητος Χιλιομ       Β      33
15—Σπαθοβούνι                  Β      19
16—Ηρακλής Ξυλοκ           Β       5

Αν η Κόρινθος δεν έπαιρνε τον αγώνα αυτόν μαθηματικά ήταν καταδικασμένη σε υποβιβασμό. Γιατί το μόνο παιχνίδι που θα μπορούσε να πάρει ήταν αυτό με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Τώρα με την "νίκη" της η Κόρινθος βάζει σε περιπέτειες πολλές ομάδες αφού  θα μπορούσε να φτάσει το μάξιμουμ τους 36 βαθμούς.  
9— Ολυμπιακός Λουτ        Β      37
10- Παννεμεατικός              Β      37
11--Κύψελος                         Β     37

13-- Άγιοι Θόδωροι             Β      34
14-- Ατρόμητος Χιλιομ       Β      33

Ήθελα να ρωτούσα όλους αυτούς που διοικούν τις ομάδες αυτές γιατί  ανέχονται να τους γελοιοποιεί ο Μαυρονάσος  που έπρεπε να του είχε απαγορευθεί η είσοδος στα γήπεδα. Και όλα αυτά να γίνονται παρουσία του προέδρου της ένωσης 

Πρέπει να μας δώσουν στην δημοσιότητα την έκθεση του κ. Παρατηρητή του αγώνα για να μάθουμε για την καθυστέρηση για να αρχίσει ο διαιτητής