Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Κύριε Υπουργέ του Αθλητισμού: Ο Σαίξπηρ υποστηρίζει ότι καλύτερα τρεις ώρες; νωρίτερα παρά ένα λεπτό αργότερα

Διαβάζω ότι για τα πανό που κάποιοι αγανακτισμένοι έβγαλαν στον αγώνα Ολυμπιακός -- Απόλλων για το ποδοσφαιρικό Κύπελλο και στον αγώνα Μπάσκετ του Ολυμπιακού με τον Πανι΄'ωνιο ο κ. Υπουργός μιλώντας στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής : Επειδή είδα δυο -τρία πανό που μεταφέρονται από γήπεδο σε γήπεδο από τους ίδιους πάντα ανθρώπους τους λέω να ξέρουν ότι δεν ιδρώνει το αυτί μου ! Αν θέλουν να τα κρατήσουν τα πανό για προσάναμμα το χειμώνα" 

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Από την πρώτη σας ομιλία κατάλαβα κ. Υπουργέ αλλά και από τις συναντήσεις που κάνατε ότι δεν γνωρίζετε τον χώρο του ποδοσφαίρου που είναι πολύ επικίνδυνος. Που έγκειται η επικινδυνότητα : Βλέπεις δυο ανθρώπους και δημόσια βρίζονται και την άλλη μέρα χωρίς να έχουν περάσει ούτε είκοσι τέσσερις ώρες. να φιλιούνται Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να βασιστείς πουθενά. γιατί έχεις να κάνεις με διπρόσωπους. 
Ο διαιτητής του αγώνα ως προς το ποδόσφαιρο ( για το μπάσκετ δεν γνωρίζω ) αν άφησε τα πανό ανηρτημένα έκανε παράβαση και πρέπει να τιμωρηθεί. Και ο διαιτητής δεν ήταν κανένας τυχαίος αλλά  ο Σταύρος ο Τριτσώνης που ήταν παρατηρητής του τέρματος και δεν είδε από απόσταση δυο μέτρων να αποκρούεις με το χέρι την μπάλα επάνω στην γραμμή τέρματος στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Αστέρα Τρίπολη και Ολυμπιακού . Ναι εκεί που έγινε η κλοπή του αιώνα.Και σε αυτόν τον αγώνα παρατηρητής του αγώνα ήταν ο πρόεδρος της Ε Π Σ Κορινθίας και με το ντου που έκανε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια των διαιτητών για να τους "συγχαρεί"  στο ημιχρόνιο έπαθε συχνουρία.

Κύριε Υπουργέ   

Νομίζω ότι με την απάντηση που δώσατε ακολουθήσατε αυτούς που σήκωσαν τα πανό. γιατί τους δώσατε αξία ενώ έπρεπε να τους αγνοήσετε. Επαναλαμβάνω και πάλι ο χώρος του ποδοσφαίρου είναι γεμάτος από νάρκες που δεν απειλούν την ζωή του ανθρώπου αλλά την αξιοπρέπεια του που σημαίνει ηθικόν θάνατον. 
Διάβασα τον χαρακτηρισμό  που έγραψαν για σας και δεν μπορώ να καταλάβω πως όλα αυτά πέρασαν από τις πόρτες. και δεν τα είδαν ούτε οι παράγοντες του σωματείου μα ούτε και τα όργανα της τάξεως.
Έχετε τον λαό μαζί σας και μπορείτε να κάνετε θαύματα αρκεί να δείξετε τόλμη και μόνο τόλμη. 
Και αρκεί να ψηφιστεί " ...οι διάφοροι σύλλογοι--φιλάθλων για να είναι νόμιμοι πρέπει να εγκριθούν από την Π Α Ε . Και η οποία έχει και την ευθύνη για τις δραστηριότητες των "

Αυτή η πρότασης τερματίζει την βία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα