Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Πατέρα Παύλο :προσοχή γιατί ποτέ ένας ιερέας δεν μπορεί να έχει νοοτροπία ΄ποδοσφαιρικού παράγοντα


Πατέρα Παύλο είμαι από τους πρώτους που έβαλα πλάτη για την δημιουργία αυτής της κυψέλης της ποδοσφαιρικής. Στις εκλογές για την ανάδειξη της διοίκησης της Ε Π Σ Κορινθίας που είσαστε παρών θα είδατε και θα ακούσατε τι έπαθα προσωπικά όταν ανέβηκα στο βήμα για να υποστηρίξω τα δικάσ σας συμφέροντα. Γιατί θεωρώ απαράδεκτο να σας παρουσιάζουν έναν οικονομικό απολογισμό και να έχουν κάτω από την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής το όνομα του κ. Δημητρίου Πάγκα και αυτός και με αναφορά αλλά και αυτά που είπε στη συνέλευση ότι όχι μόνο δεν έχει υπογράψει αλλά και δεν τον άφησαν να κάνει έλεγχο των αποδείξεων. Επομένως δεν τηρήθηκε το καταστατικό η αρχή της δημοκρατίας . Και αναφέρομαι σε σας λόγω του λειτουργήματος σας που ασκείται και δεν είναι επάγγελμα. Γιατί οι γονείς που σας εμπιστεύονται τα παιδιά τους λόγω του σχήματος που φέρεται έχετε τεράστια ευθύνη. 
Είμαι βέβαιος ότι  συμμετέχετε σε πρωταθλήματα που οι φίλαθλοι δεν το παρακολουθούν γιατί έχουν χάσει την έξωθι καλή μαρτυρία.
Και δεν νομίζω ότι δεν θα μάθατε ότι στον αγώνα Π Α Σ Κόρινθος --Κόρινθος 06 ο διαιτητής Παντελής Χονδρόπουλος καθυστέρησε να αρχίσει τον αγώνα κατά 17 λεπτά προκειμένου να  έχουν άποψη οι παράγοντες των ομάδων από την εξέλιξη του αγώνα Ζευγολατιού --Αστέρα Δερβενίου  . Γιατί αν έχανε το Ζευγολατιό έμπαινε στο παιχνίδι του πρωταθλητή και η ομάδα της Κόρινθος 06 . Και όταν το Ζευγολατιό κέρδιζε τότε έπαψε να κερδίζει η ομάδα Κόρινθος 06 . Και έτσι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος σώθηκε με αυτή την παραχώρηση που έκανε η ομάδα Κόρινθος 06 και υποβιβάστηκε η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων .
Ποια η διαφορά μεταξύ του Π Α Σ Κόρινθος και Αγίων Θεοδώρων  είναι πολύ εύκολο να το διαπιστώσουμε  Η ομάδα του Τσιχριτζή -- Μαυρονάσου μερικές φορές παρουσίασε μια ομάδας σε αγώνα πρωτασθλήματος με 14 ποδοσφαιριστές από τους οποίους οι δυο ήταν τερματοφύλακες που ο ένας από αυτούς  έπαιζε κεντρικός κυνηγός . Ενώ η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων συμμετέχει στο πρωτάθλημα των Νέων και των παίδων και η ομάδα της Κορίνθου δεν διαθέτει δεκαοκτάδα 
Πολλά από τα παιδιά που παίζουν στην ομάδα του Αγίου Γεωργίου είμαι βέβαιος ότι προέρχονται από τα κατηχητικά 
Και εδώ ευθέως σας ερωτώ μπορείτε να μας πείτε αν αυτά που διδάσκετε στο κατηχητικό υλοποιούνται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Και αν όχι γιατί συνεχίζετε να συμμετέχετε στα πρωταθλήματα αυτά. Και αν ναι είσαστε υποχρεωμένος να μας αντικρούσετε σε αυτά που γράφουμε. 
Δυστυχώς Παπά μου νομίζω ότι έχετε αποκτήσει και εσείς νοοτροπία ποδοσφαιρικού παράγοντα που δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με το λειτούργημα σας. 
Νομίζω ότι εδώ υλοποιούνται από πλευράς σας τα λόγια Αυτού που για μας θυσιάστηκε  " ...οδηγοί τυφλοί οι διυλίζονται τον κώνωπα την δε κάμηλον καταπίνοντες"