Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Κύριε Υπουργέ του αθλητισμού αυτυοί διοικούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Και είναι αναρίθμητοι και θα διώχνεις έναν και φυτρώνουν πολλαπλάσιοι

εισαγγελέα και ανακριτή.

Ακόμα ένας κατηγορούμενος για την «εγκληματική οργάνωση» τίθεται εκτός ποδοσφαίρου, όπως αποφάσισαν ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης με τον εισαγγελέα. Ο ισχυρός άνδρας του Λεβαδειακού παρουσιάστηκε το πρωί της Δευτέρας στο κτίριο 6 της Ευελπίδων για να απολογηθεί και προστέθηκε κι εκείνος στη λίστα αυτών στους οποίους απαγορεύτηκε κάθε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Κομπότης εμφανίζεται μόνο ως μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού και φυσικά μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ, πουθενά όμως στο διοικητικό συμβούλιο των Βοιωτών. 

Η απόφαση αυτή βέβαια αποτελεί πρόκριμα για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν, δείχνοντας τις διαθέσεις ανακριτή και εισαγγελέα να μπει το... μαχαίρι στο κόκαλο. 

Ήδη, ο ανακριτής έχει συγκεντρώσει τις πρώτες απολογίες από όσους διώκονται ποινικά για την υπόθεση. Μάλιστα, σε τρεις δικαστές, το πρώην μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, Χαρίλαο Ζυγογιάννη,  το μέλος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Μαρία Αναστασάκη και το μέλος του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, Γιώργο Βλάσση, έχει ήδη επιβληθεί, μετά από συμφωνία εισαγγελέα και ανακριτή, ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. 

Ο Γιάννης Κομπότης όταν έφευγε από την Ευελπίδων, είπε : «Δώσαμε τις απαραίτητες εξηγήσεις, οι οποίες θεωρούμε πως είναι ειλικρινείς και βάσιμες»


Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν θα βρούμε 


Ελεύθερος αφέθηκε ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης, ο οποίος οδηγήθηκε τη Δευτέρα στην Εισαγγελία Τρικάλων και απολογήθηκε για την υπόθεση δωροδοκίας, την οποία κατήγγειλε ο τερματοφύλακας των Τρικάλων, Χρήστος Πουρής. Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού αρνήθηκε να μιλήσει για το θέμα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που ήταν έξω από το κτίριο. Πάντως, η πλευρά του ισχυρού άνδρα της ομάδας της Βοιωτίας ισχυρίζεται ότι όλα αυτά είναι «αθλιότητες» και στέκεται πολύ στο γεγονός ότι ο κ. Κομπότης συνελήφθη λίγο πριν από τον αγώνα και όχι νωρίτερα

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Όπως παρακολουθείτε την κάθαρση θα την κάνει στο ποδόσφαιρο η δικαστική εξουσία γιατί  αυτή δεν έχει την ανάγκη ψήφων ενώ οι πολιτικοί δεν τολμούν να βάλουν το μαχαίρι όχι στο κόκαλο αλλά ούτε να κόψουν  ...ψωμί για να μη παρεξηγηθούν. 
Εδώ ο κ. Τσιχριτζής έστησε μια γενική συνέλευση και έβγαλε ένα πρόεδρος που υποβίβασε την ομάδα της Κορίνθου  κάνοντας ποινικό αδίκημα .
Και αυτός ο κύριος απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του προέδρου του φορέα του ποδοσφαίρου του νομού μας Και θέλει ο κ. Κοντονής να φτιάξει το ποδόσφαιρο στη χώρα μας. Εμείς δεν το πιστεύουμε γιατί όλα έχουν σαπίσει.