Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

AO POSEIDON LOUTRAKI/HANDBALL Μύρισε Ευρώπη


Φίλαθλε: Ζητάει την παρουσία σου γιατί σε θεωρεί απαραίτητο στην διεθνή του πορεία...





Σε ένα παιχνίδι Γκράν Γκινιόλ εξελίχθηκε η χθεσινή αναμέτρηση με τον Φίλιππο Βέροιας για την 2η αγωνιστική των Play Off.
Η ομάδα του Ποσειδώνα την πρώτη αγωνιστική είχε σπάσει το πλεονέκτημα έδρας του Φιλίππου νικώντας με 21-26 μέσα στην Βέροια και ζητούσε την δεύτερη νίκη επι του αντιπάλου. Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο και επιβεβαιωθήκαμε.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με πολύ καλές άμυνες και από τις δύο ομάδες κρατώντας το σκόρ αρκετά χαμηλά. Ήταν ένα δείγμα για τι θα ακολουθούσε μετά. Με δύο καλύτερες τελικές ο Ποσειδώνας κατάφερε και ολοκλήρωσε, μπροστά, το πρώτο ημίχρονο, με δύο γκόλ διαφορά 8-6.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φίλιππος μπήκε εντυπωσιακά και μείωσε την διαφορά προκαλώντας σύγχυση στους παίκτες του Λουτρακίου. Μάλιστα στο 50ο λεπτό η ομάδα του Φιλίππου είχε προηγηθεί με 11-14. Σε εκείνο το σημείο με την δίκαιη αποβολή του Βραζάλιτσα, οι αντίπαλοι έδειξαν να χάνουν τον ειρμό τους  και το Λουτράκι να κερδίζει το χαμένο έδαφος.
6 λεπτά πριν λήξει ο αγώνας και ενώ το σκορ ήταν 14-15 σε μια ανύποπτη στιγμή, ο τερματοφύλακας μας Μπάρμπας Γ. στην προσπάθεια του να πιάσει γρήγορα την μπάλα που κυλούσε δίπλα από το τέρμα του… πέφτει κάτω σφαδάζοντας ενώ ταυτόχρονα κρατούσε την γάμπα του. Η είσοδος του φυσιοθεραπευτή μας και της γιατρού του αγώνα δεν άργησε να μας επιβεβαιώσει τις φοβίες μας για θλάση. Και οι φοβίες μας ήταν γιατί ο αντικαταστάτης του Βλαχογεώργος Κ. στην χθεσινή προπόνηση είχε τραυματιστεί στο γόνατό του και μόλις 5 ώρες πριν τον αγώνα είχε βγάλει μαγνητική πλάκα για να δούμε την ζημιά.
Με το πόδι δεμένο, ο Βλαχογεώργος, έσφιξε τα δόντια του, και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να αντικαταστήσει τον πολύ καλό μέχρι εκείνη την στιγμή Μπάρμπα.
Και να… που έγινε το θαύμα. Με 4 αποκρούσεις σε 4 επιθέσεις από εξτρέμ, πέναλτι και ίντερ κράτησε ανέπαφη την εστία του και ταυτόχρονα οι Πέρρος ισοφάρισε σε 15-15, ο Τρουμπέτας έκανε το 16-15 και ο Βαμβακάς με μια εξαίσια προσπάθεια στον αέρα έβαλε τέλος στα όνειρα του Φιλίππου για ανατροπή κάνοντας το 17-15 ένα λεπτό πριν το τέλος.
Ο κόσμος είχε σηκωθεί όρθιος και χειροκροτούσε την ομάδα και πολλοί με δακρυσμένα μάτια μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και αγκάλιασαν τους παίκτες μας και έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στον προπονητή μας.
Τέτοια ανατροπή και τέτοια εξέλιξη στον αγώνα δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς.

Η νίκη αυτή, μας χάρισε την 4η θέση στην κανονική βαθμολογία του πρωταθλήματος και μας έδωσε το δικαίωμα για δεύτερη χρονιά να συμμετέχουμε στα πλεί οφ του πρωταθλήματος ως την 4η καλύτερη ομάδα!!!!
Πραγματικά στιγμές που σου μένουν στην καρδιά και στην ψυχή σου για όλη την ζωή.
Οσοι ήταν παρών και γλύτωσαν το εγκεφαλικό και το καρδιακό πραγματικά με την παρουσία τους έκαναν την νίκη αυτή…ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια προκρίθηκε ο Διομήδης Άργους που θα κληθούμε νε τον αντιμετωπίσουμε για τις θέσεις 1-4 και το άλλο ζευγάρι είναι ο ΠΑΟΚ που περιμένει τον αντίπαλο του από το ζευγάρι ΑΕΚ – ΙΙΙΕΚ Δικέας που το σκόρ είναι 1-1 για τις θέσεις 2-3. Οι νικητές των ζευγαριών θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα δηλαδή τις θέσεις 1-2 και οι χαμένοι τις θέσεις 3-4.
Μας μένει λίγος χρόνος για την αποθεραπεία των τερματοφυλάκων μας και θα προετοιμαστούμε για τα υπόλοιπα παιχνίδια μας.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 17-15
Τα πεντάλεπτα: 3-1, 3-3, 4-4, 5-4, 5-6, 8-6 (ημχ.), 9-7, 9-9, 11-12, 11-14, 14-15, 17-15
Ποσειδών Λουτρακίου (Γραμματικός Ν.): Βλαχογεώργος, Βαμβακάς 1, Πέρρος 8, Δημητρόπουλος, Χερουβείμ, Τοκατζόγλου, Οικονόμου, Μπάρμπας, Βούκοβιτς 1, Τρουμπέτας 5, Μελετάκος, Βασιλειάδης 1, Παπαδόπουλος, Παλαιολόγος, Ρουμελιώτης 1.
Φίλιππος Βέροιας (Τζουβάρας): Ευαγγελόπουλος, Κωστακίδης, Ζλατάνος, Βραζάλιτσα 3,
Αρβανιτίδης, Μιχαηλίδης, Δομπρής 3, Μπαντής 3, Ψωμιάδης, Αποστολίδης, Κορωνάς Κ., Σανίκης 2, Δραγκόλας 3, Ζευγαρόπουλος, Παπαδόπουλος 1.

Διαιτητές: Τσάκωνας- Τσάμος,
Κόκκινη: 52:22 Βραζάλιτσα (για επικίνδυνο παιχνίδι- χωρίς δελτίο),
Δίλεπτα: 5-3 Πέναλτι: 1/2-3/3

Το τμήμα Χάντμπολ του Ποσειδώνα Λουτρακίου