Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Πρόεδρε της Κορίνθου 06 σας διοικεί η νέα σου αυλή που είναι και η χειρότερη


Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν ...σωστή ενημέρωση των φιλάθλων

Διαβάζω 


ΔΕΝ ΔΙΕΞΗΧΘΗ Το Φιλικό Παιχνίδι: ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΄06 - ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ.



Το προγραμματισμένο παιγνίδι στα πλαίσια προετοιμασίας των δύο ομάδων ,
Κόρινθος ΄06 με τον Αήττητο Σπάτων, στο ΔΑΚ Κορίνθου
δεν πραγματοποιήθηκε για τεχνικούς λόγους.


Έτσι οι προπονητές των δύο ομάδων 
Π. Τζαναβαρας και Μ. Στεφανίδης,
έβγαλαν τις ομάδες τους στο Στάδιο Κορίνθου για κανονική προπόνηση.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Πρόεδρε Μπινιάρη η Κόρινθος 06 εκπροσωπεί την Κορινθία στο ποδόσφαιρο  και είναι απαράδεκτο να βγαίνει το γραφείο τύπου και να γράφει ότι ένας αγώνας φιλικός που η μια ομάδα απέχει από την Κόρινθο πάνω από εκατό χιλιόμετρα να έρχεται στην έδρα σας και να μη μπορεί να αγωνιστεί. Και κάνετε και την μεγάλη επικοινωνιακή γκάφα και γίνεται αγώνας προπόνησης. Που σημαίνει ότι η αναβολή δεν έχει καμία σχέση με τους ποδοσφαιριστές .Είσαστε υποχρεωμένος πρωσικά εσείς κ. πρόεδρε να ερμηνεύσετε το γενικό " ο αγώνας δεν έγινε για τεχνικούς λόγους"
Γιατί μαθαίνω ότι ο επίσημος πλέον  πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος κ. Γ@Μ@Ω έχει θρονιαστεί στο γραφείο του προέδρου της ένωσης. Και από εκεί σας πολεμά Πρώτα με τα διαρκείας που αποδείχτηκε ότι είσαστε άσχετοι αφού δεν τηρήσατε την διαδικασία Και ερωτώ τον κ. Νίκο Ραχανιώτη που έχασε την φωνούλα του που γνώριζε ο κ. Γ@Μ@Ω που επάγγελμα έχει το προεδριλίκι ότι η Κόρινθος 06 είναι ανοιχτή στο θέμα των διαρκείας; Όλα τα ερωτήματα κ. ταμία κάποτε θα υποχρεωθείς να τα απαντήσεις. 
 Και τώρα μαθαίνω ότι το γήπεδο το δημοτικό δεν έχει άδεια λειτουργίας. Και αυτή η αιτιολογία η γενική για τεχνικούς λόγους  της αναβολής του αγώνα ταιριάζει Και δεν το κρύβει αλλά το διαλαλεί  ο κ. Γ@Μ@Ω που ορισμένοι δυνατοί πίσω από αυτόν  θα ήθελαν την ένωση των δυο ομάδων τώρα που ο Π Α Σ Κόρινθος γύρισε στο τοπικό πρωτάθλημα. Και να παραλάβουν την ομάδα  σου ( αφού είναι δικό σου δημιούργημα) και να την οδηγήσουν στα πεπρωμένα της Που είναι η γελοιοποίηση και να βγαίνουν παίκτες που φόρεσαν την φανέλα του Π Α Σ και να καταγγέλλουν ότι υποχρεώθηκαν να κάνουν μπάνιο με κρύα νερά  στο καταχείμωνο και να είναι απλήρωτοι. Και αυτός ο θρασύς να σας δημιουργεί προβλήματα αντί να τον είχατε εξαφανίσει. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί σας οδηγεί σ αυτή την παθητική στάση η εκάστοτε αυλή σας. Ενώ έχετε όλες τις περγαμηνές να κάνετε τον μπουρλοτιέρη του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. Και εσείς δέχεστε ταπεινώσεις χωρίς καμία διαμαρτυρία. Η αυλή σας σας θέλει έναν ήρεμο  για να μπορεί να σας ελέγχει και όχι έναν ανεξάρτητο άνθρωπο που με την υπομονή του νίκησε το κατεστημένο του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. Και οι σημερινοί συνεργάτες σε οδηγούν να χάσετε την ομάδα σας 

Μελετήσετε τα λόγια του Μεγάλου Αλεξάνδρου 

" Ότι δεν λύνεται κόπτεται"

Σκέψου έχεις την δυνατότητα να κόψεις τις σχέσεις σου με την σημερινή σου αυλή ; Αν ναι προχώρα Αν όχι φύγε από την ομάδα Γιατί η αναβολή του αγώνα με τον Αήττητων Σπάτων είναι η αρχή της γελοιοποίησης σου.