Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Νικηφόρος :Σας παρουσιάζω τα παρασκήνια του Κορινθιακού ποδοσφαίρου και όποιος τολμά ας απαντήσει.

Εμείς τα βγάζουμε όλα στη δημοσιότητα για το καλό του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.


                     Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Stavros Biniaris, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται
Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Στις δυο φωτογραφίες υπάρχουν τρεις πρωταγωνιστές του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. Και  αναφέρομαι σε τρεις γιατί ο ένας είναι και στις δυο φωτογραφίες.

Ο Πρώτος με τα γυαλιά  είναι ο Γιώργος Τριαντάφυλλος το Α και Ω της Ελλάδας Βέλου Έχει περάσει απ όλα τα πόστα της ομάδας και είναι αυτός που ενώ έβγαλε πρόεδρο της Ένωσης τον Μιχάλη Τσιχριτζή αυτός τον χαρακτήρισε αχάριστο.Και μεταξύ μας δικαιολογημένα μπορούμε να ισχυριστούμε τον χαρακτήρισε έτσι γιατί μπορεί ο κυρ Μιχάλης να διοικούσε αλλά ο κυρ Γιώργος γελοιοποίησε κάθε κανονισμό και διάταξη του αθλήματος του ποδοσφαίρου.  Με αποτέλεσμα να τον χαρακτηρίσω Ρίνγκο Με αυτό  το ψευδώνυμο τον γνωρίζουν στην Κορινθία. Γιατί με ανακοινώσεις που έβγαζε ως πρόεδρος δυσφημούσε το άθλημα του ποδοσφαίρου. Και ορισμένοι διαιτητές κατάλαβαν ότι μπορεί να δούνε έναν Ρίνγκο και από την καλή και την ανάποδη. Και όλα αυτά χωρίς να ισχύουν τίποτα μια και οι κανονισμοί γεννήθηκαν για τους αδύναμους και όχι για τους δυνατούς.  Και ο Ρίνγκο ήταν πανίσχυρος
Ο δεύτερος της φωτογραφίας με τα σκούρα και το κοντό παντελονάκι είναι ο επιστήμονας προπονητής Σταύρος Μπινιάρης που είναι ιδιοκτήτης μαζί με τον άλλο επιστήμονα Κώστα Μίσιος του αριστουργήματος που φέρει την ονομασία Αθλούπολη. 
Αυτός ανέλαβε ως τεχνικός διευθυντής της Ελλάδας Βέλου αφού υπηρέτησε στην θέση αυτή κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-- 2019 στην ομάδα του Παννεμεατικού. Και εδώ μπαίνει το ερώτημα γιατί δεν έμεινε στη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα Κόρινθος 06 που ήταν πετυχημένος προπονητής. Και επειδή γνώριζε την ομάδα στη θέση αυτή μια και δεν μπορούσε να συνεχίσει ως προπονητής θα ήταν ο καταλληρότερος ως τεχνικός Διευθυντής. Το ερώτημα αυτό δεν έχει απαντηθεί. 
Ο τρίτος της φωτογραφίας με την έντονη χρωματιστή  μπλούζα ονομάζεται Γιώργος Φουρναράκης που τώρα στην Ελλάδα Βέλου κατέχει το αξίωμα του αντιπροέδρου.
Σήμερα θα σας παρουσιάσω  τον Γιώργο Φουρναράκη που πάντα ενώ πρωταγωνιστή κατορθώνει  να φύγει από την σκηνή των γεγονότων αφού έπαιξε τον ρόλο του πρωταγωνιστή και να περάσει στα παρασκήνια. 
Υπήρξε ένας από σκληρούς  οπαδούς του Π Α Σ Κόρινθος  και το δεξί χέρι του γιατρού Μάριου  Σταματάκη  που διετέλεσε πρόεδρος του Π Α Σ   και είναι  αυτός που στην κυριολεξία διέλυσε την ιστορική ομάδα μαζί με τον Φουρναράκη και αν τολμά ας με διαψεύσει. 
Χάνεται και τον βρίσκομαι στην αυλή του προέδρου Δημήτρη Μπινιάρη να αποτελεί στην κυριολεξία την αναπνοή του. Και μόλις η Κόρινθος 06 κατέκτησε το πρωτάθλημα χωρίς να καμία δικαιολογία εξαφανίζεται. 
Για να τον βρούμε αντιπρόεδρο σε μια ομάδα που δεν είχε καμία σχέση με την Κόρινθο 06. 
Ο Γιώργος Φουρναράκης είναι επίσης και πρόεδρος της γυναικείας ομάδας Αμαζόνες. Και εδώ ρωτάμε να μάθουμε το επάγγελμα και τις ικανότητες  του Φουναράκη που κάνει τον Σταματάκη -- τον Δημήτρη Μπινιάρη  και τον Γιώργο Τριαντάφυλλο να τον κάνουν τον άμεσο συνεργάτη των. Και αυτός να τους εγκαταλείπει τους δυο πρώτους  χωρίς να εξηγήσει τους λόγους.