Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Ανδρέα Ντούλη :Για δεύτερη φορά χρησιμοποιούν το όνομα σου. Αυτό όσο και να προσπάθησα δεν κατάλαβα γιατί επανήλθες.

Το δίκαιον ουκ άλλο τι ή τον κρείττονος  συμφέρον 
Το δίκαιον δεν τίποτε άλλο παρά το συμφέρον του ισχυρού 
                                                   Πλάτων Φιλόσοφος. 

Είναι η ώρα μια και τριάντα εννέα  βράδυ Παρασκευής προς το Σαββάτο και την απόλυτη σιγή του δωματίου την χαλάει ένα κουδούνισμα το τηλέφωνο μου. 
Και μια φωνή γνωστή σε μένα μου λέει:

" Να το χαιρόμαστε!!! Αρχιδιαιτητής της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας θα είναι ο Ανδρέας Ντούλης"
Δεν περίμενα μετά το πρώτο φιάσκο που πάλι είχε το αξίωμα του μέλους της επιτροπής ορισμού των διαιτητών να ξανά γυρίσει σ ένα πόστο που είναι καταδικασμένος να αποτύχει. 
 Γνωρίζω  ότι το πρωτάθλημα 2019- 2020 θα είναι από τα δυσκολότερα. Γιατί θα πάρουν μέρος οι δυνατές σε δημόσιες σχέσεις και οι δυνατές ομάδες αγωνιστικά Που εδώ στην Κορινθία αν πάρουμε ως παράδειγμα την Κόρινθο 06 μετράνε οι δημόσιες σχέσεις.Που είναι αυτές που τις κλέψανε τρεις τίτλους. 
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι συμμετέχει η ομάδα της καρδιάς του προέδρου Μιχάλης Τσιχριτζής ο Π Α Σ Κόρινθος. Που για να βγει πρωταθλητής έγιναν διαιτητικά και διοικητικά εγκλήματα. Με αποτέλεσμα να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας και να γελοιοποιηθεί. 
Και όπως παρατηρούμε η Ελλάς Βέλου οργανώνεται και θα είναι πολύ δύσκολο να αδικηθείς. Υπάρχει και ο Πέλοπας που έχει βαθιές ρίζες όπως και η Θύελλα Κ. Διμηνιού Αυτές οι ομάδες έχουν  άριστες σχέσεις με την οδό Νοταρά 48. Αφού ο κ. Γ@Μ@Ω έχει θρονιαστεί ήδη στο γραφείο του προέδρου της Ένωσης. 
Αλλά από την άλλη έχουμε την ομάδα του Α Ο Ζευγολατιού που πρόεδρο έχει επαγγελματία δημοσιογράφο και αυτό μετρά  
Και έχουμε επίσης τον Α Ο Λουτράκι που ξέρει να υποστηρίζει το δίκαιο του. Και θα είναι πολύ δύσκολο να παίξει τον ρόλο της ομάδας που πρέπει να κάτσει στην γωνία ως τιμωρημένος μαθητής. 

Ανδρέα Ντούλη 

Γνωρίζω ότι υπήρξες ένας πολύ καλός διαιτητής γιατί την ευθύνη των σφυριγμάτων την είχες εσύ. Τώρα στους ορισμούς που θα κάνεις άλλοι θα έχουν την ευθύνη των σφυριγμάτων. Και σήμερα στην ένωση υπάρχουν διαιτητές που έπρεπε να τους είχε απαγορευθεί η είσοδος στα γήπεδα ποδοσφαίρου. 
Με αυτούς τους εκδορείς καλείσαι  να βγάλεις ένα  πρωτάθλημα που μπάζει από παντού. Να γιατί σε βάλανε για να μπορέσουν να κρατηθούν οι ετοιμόρροποι που διοικούν την ένωση. Λυπάμαι που πάλι θα ληστέψουν το όνομα σου που έφτιαξες ως διαιτητής