Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Διώχνει την αστυνομία από τα γήπεδα ο Χρυσοχοΐδης


Διώχνει την αστυνομία από τα γήπεδα ο Χρυσοχοΐδης
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει συνάντηση στις 6:00 το απόγευμα με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τους επιτελείς του για θέματα ασφάλειας και βίας στους αθλητικούς χώρους.
Φρόντισε, όμως, να δείξει τις προθέσεις του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Super League 1 και όχι μόνο.
Μιλώντας στην ανοιχτή συγκέντρωση προσωπικού κατά την επίσκεψή του στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ο Χρυσοχοΐδης, αναφερόμενος στην παρουσία της αστυνομίας σε επαγγελματικούς και ερασιτεχνικούς αγώνες τη νέα σεζόν, αποκάλυψε ότι στις προθέσεις του υπουργείου είναι η αστυνομία να μην παραστεί ξανά σε μέτρα αγώνων ερασιτεχνικών κατηγοριών.
Όσον αφορά τις επαγγελματικές κατηγορίες, ανέφερε ότι θα μειωθεί αισθητά η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων.
Επίσης, καταδίκασε το γεγονός πως συνταξιούχοι αξιωματικοί αναλαμβάνουν καθήκοντα υπευθύνων ασφάλειας σε διάφορες ΠΑΕ και ΚΑΕ.
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Χρόνια αμέτρητα η αστυνομία έχει φύγει από το καθαρό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Τα άλλα είναι επαγγελματικά ή προθάλαμος των επαγγελματικών κατηγοριών. Σας γνωρίζω ότι οι αστυνομικοί υπάλληλοι έχουν άγνοια από μέτρα τάξεως των γηπέδων Και τα επεισόδια που γίνονται τις περισσότερες φορές την ευθύνη την έχει η Αστυνομία. Από την στιγμή που μπήκε στον αγωνιστικό ο πρόεδρος  του Π Α Ο Κ με φανερό το όπλο του στην ζώνη του κατελύθει κάθε έννοια  αστυνόμευσης . Όλα τα άλλα είναι για να λέγονται να προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα Και να περνάει ο καιρός μια και όλοι τρέμουν το πολιτικό κόστος