Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Οι δημότες παρακολουθούν αυτούς που ψήφισαν να ορκίζονται.


Όποιος θέλει να κουμαντάρη τους Έλληνες πρέπει να βαστάη ένα δισάκι γεμάτο, ομπρός το Χριστό, πίσω τους διαόλους και στη μέση το χρυσάφι.

Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1782-1827, Έλληνας ήρωας του ‘21
                  Î‘ποτέλεσμα εικόνας για αλεξάνδρειο συνεδριακό κέντρο

Παρακολούθησα από VIDEO τους επιτυχόντες Δημοτικούς συμβούλους του Δήμου
Λουτρακίου  Πέραχώρας  Αγίων Θεοδώρων  να μπαίνουν στο  Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Και από εκεί κατάλαβα αυτοί  που θα είναι στυλοβάτες του Γιώργου Γκιώνη. Και ας έχουν εκλεγεί με άλλο λάβαρο που σε λίγο θα το ξεχάσουν Μπορεί ο Δήμαρχος να κέρδισε και να θεωρείται θριαμβευτής και όμως δεν έχει τους απαραίτητους συμβούλους που πρέπει να αποτελούν την πλειοψηφία. Και υπάρχουν με τον νόμο σύμβουλοι που δεν θα χαρακτηριστούν προδότες  Αν και ορισμένοι είχαν προαποφασίσει ακόμα και τις αρμοδιότητες του Αντιδήμαρχου  που θα έχουν Και μάλιστα ένας φανερά υπόγραψε το πρακτικό της ορκωμοσίας  με τους συμβούλους του δημάρχου. Μα ψηφίζω από το 2002 και μένω με την ψευδαίσθηση ότι ο Δήμαρχος  στο δήμο μας βγαίνει με την ανεξάρτητη  ψήφο μου. Θα έγραφα ότι το ανέκδοτο με τον Τοτό το ξέρετε αλλά έχει χιλιογραφεί και δεν συγκινεί.
Καλό είναι να ζεις με την ψευδαίσθηση ότι κάτι μετρά η ψήφος σου ενώ στην ουσία είσαι ένα τίποτα
Γιατί αν ο ινστρούχτορας του ΣΥΡΙΖΑ σύντροφος Σπανός έδινε την εντολή στον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ  γιατρό Ηλία Κοφινά δεν θα έβλεπε την Δημαρχία ο Γκιώνης ούτε με μακαρόνι.
Και αν ο πανέξυπνος Γιώργος Κοντός δεν έπεφτε στην παγίδα του εργολάβου σήμερα στο δήμο θα είχαμε την Μαρία Πρωτόπαπα Δήμαρχο.
Και εδώ θέλω να σταθώ στον λαλίστατο Στρατηγό που και αυτός θα πάρει γαλονάκι δεν ακούσαμε την φωνούλα του  και ούτε την γραφή του  για το γήπεδο του χωριού του
Και πάλι θα κλείσω το άρθρο μου με τα λόγια του μεγάλο ποιητή μας Κώστα Βάρναλη
" Μοιραίοι και άβουλοι αντάμα προσμένουμε  κάποιο θάμα"
Μα αλήθεια ποιος πιστεύει στα θαύματα; Μα οι Δημότες του Δήμου Λουτρακίου Πέραχώρας  Αγίων Θεοδώρων που πιστεύουν ότι με την πανίσχυρο ψήφο των βγάζουν τον δήμαρχο.
Δίδαγμα Να μη κοιμάσαι με κουμπωμένες αρβύλες γιατί βλέπεις όνειρά που όταν ξυπνήσεις σε απογοητεύουν