Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Ο Νικηφόρος απαντά σ αυτούς που υπογράφουν τα κείμενα τους.

  • Ο 
  • Theofilos Papapanagiotou Θειε καλήμερα πολύ σωστά αυτά που λες απλά να υπολογίσεις παραπάνω ειδικά οι διαιτητές superleague εκτός από τους αγώνες που θα διαιτητευουν θα μπαίνουν και Var οπότε ο μισθός θα ανεβαίνει
  • Νικηφόρος Απαντά 
  • Ανιψιέ παρουσιάζω τις αμοιβές των διαιτητών στο πρωτάθλημα.Γνωρίζω ότι από τους 26 διαιτητές που είναι της πρώτης κατηγορίας θα υπάρχουν αυτοί που θα παρουσιάζουν κωλύματα Υπάρχουν και οι αγώνες του κυπέλλου Ελλάδος. Ένας καλός διαιτητής ( που σημαίνει απολαμβάνει της εκτιμήσεως των δυνατών τα 5.000 ευρώ ή σε δραχμές 1.700.000 το μήνα μικτά Τουλάχιστον ενώ υπάρχει καλή πληρωμή δεν έχουμε διαιτητές. Γιατί για να προχωρήσει ένας διαιτητής πρέπει να προσκυνήσει πρώτα στην ένωση ή να πάει σπίτι του. Ένας προσκυνημένος ποτέ δεν μπορεί να είναι αντικειμενικός 

Ιωαννης Σουρτζης Γιώργο κάτι είπες για παρατηρητές η αγωγοί έλεγε δεν είχε πάρει ούτε ευρώ ακούω για 500

Νικηφόρος Απαντά 

Φίλε Γιάννη δεν θυμάσαι καλά τα γεγονότα Αλλά εγώ που έχω γερό μνημονικό θυμάμαι ότι έκανες μια πρόταση για να φτιαχτεί ένα ταμείο για τους παίκτες που τραυματίζονται Και εσύ θα έβαζες ένα ποσό και ζητούσες και όλοι οι αξιωματούχοι να έβαζαν τις διάφορες αμοιβές των που θα έπαιρναν . Και θυμάμαι ότι δέχτηκες ακόμα και μηνύσεις. 
Μα υπουργός αθλητισμού πρέπει να ορίζεται κάποιος που δεν θα είναι βουλευτής και επομένως δεν θα φοβάται το πολιτικό κόστος. Και τότε θα βγουν Γιάννη μου πράγματα στην επιφάνεια που θα αναρτηθούν όλοι πως υπάρχει στην Ελλάδα ποδόσφαιρο έστω και με αυτή την μορφή Που ψάχνεις να βρεις ελληνικό όνομα στις ομάδες τις πρώτες.  Και όλα αυτά μια και στις εκλογές των αθλητικών φορέων ισχύει το πλειοψηφικό για να μη υπάρχει αντιπολίτευση. 


Γιαννης Σωτ Κοκκωνης Ο Ανδρέας είναι ΑΞΙΟΣ γνωστής και έντιμος μπορεί να ανορθώσει την Κορινθιακή διαιτησία!


Νικηφόρος Απαντά


Πιστεύω ότι δεν διάβασες καλά το σχόλιο μου κ. Κοκκώνη. Όταν είσαι διαιτητής έχεις την ευθύνη των σφυριγμάτων Αλλά όταν του ορίζεις άλλοι έχουν την πρωτοβουλία αυτή. Το όνομα του Ντούλη προσπαθούν για δεύτερη φορά να το εκμεταλλευτούν οι καταφερτζήδες της ένωσης που είναι αχτύπητοι. Αφού κατόρθωσαν  να πείσουν τον Ανδρέα να αναλάβει ένα πόστο που ενώ γνωρίζει ότι θα αποτύχει το δέχτηκε. Διαιτησία με εκδορείς δεν μπορεί να κάνεις όσο και να προσπαθήσεις.