Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον ίδιο πρωταγωνιστή προπονητή Τώρα δικαιολογείται γιατί ήθελε συνεργάτη τον Γιώργο Μαργέτη







Δυο από τα παράσημα μου 









Επειδή έζησα τα γεγονότα του 2009 που πρωταγωνιστής ήταν ο Π Α Σ Κόρινθος και με προπονητή τον Παναγιώτη Τζαναβάρα Και μετά από δέκα  χρόνια ζούμε τα ίδια αλλά με αλλαγή της ποδοσφαιρικής ομάδας που τον Π Α Σ Κόρινθος  τον αντικατέστησε η Κόρινθος 06 αλλά στην θέση του προπονητή το ίδιο πρόσωπο ο Παναγιώτης Τζαναβάρας. Το 2009 έγιναν μεταγραφές που είμαι βέβαιος ότι καμία ομάδα της τρίτης εθνικής κατηγορίας ούτε στα όνειρα της δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Για λόγους που μέχρι σήμερα δεν μπόρεσα να καταλάβω είδα την αποχώρηση του προπονητή και του χρηματοδότη  και την παραμονή του  προέδρου που ήταν ο γιατρός Σταματάκης η καταστροφή της ομάδας.
Και ερχόμαστε στην περίοδο την σημερινή που εμείς είχαμε τις αντιρρήσεις και που δυστυχώς κανένας δεν μας άκουσε. Και μαθαίνω ότι και πάλι επικρατεί η ίδια κατάσταση στα αποδυτήρια τώρα της Κορίνθου 06 αλλά με τον ίδιο προπονητή. Πότε ; Την ώρα που έπρεπε να επικρατεί νηνεμία.
 Πρόεδρε Μπινιάρη 
 Έχω γράψει πολλές φορές ότι αυτοί που θέλουν να σου πάρουν την ομάδα υπάρχουν και κινούνται.
Αν θέλεις να συνεχίσεις πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Αν δεν μπορείς πάψε να παίζεις τον ρόλο του πρόεδρο και άφησε τον Γιώργο Μαργέτη μόνο του  να υλοποιήσει την αποστολή του που έχει αναλάβει Αν σωστά οργανωθείς θα μπορέσεις να δώσεις μαθήματα σε κάποιους που θέλουν να το παίξουν παράγοντας  του ποδοσφαίρου χωρίς να βάλουν το χέρι τους στην τσέπη αλλά υπηρετώντας σκηνοθετημένες καταστάσεις. Το αστείο εδώ είναι ότι σου τα είχα πει ότι θα γίνουν και με την παραμικρή λεπτομέρεια. Δεν μ άκουσες και πλήρως δικαιώθηκα Άκουσε με έστω και στην παράταση  και πάρε την εξουσία στα χέρια σου.