Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Πρόεδρε Μπινιάρη: Θλίβομαι που πέτυχε το σχέδιο τους και χάνεις την ομάδα που δημιούργησε η Ιώβειος υπομονή σου. Κρίμα...

Σε συμβούλεψα την ζημιά όπου την σταματάς κέρδος έχεις  Δεν με άκουσες πρόεδρε Μπινιάρη και θα κλάψεις όταν βλέπεις να  χάνεις την ομάδα και δεν θα μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα.  


Αποτέλεσμα εικόνας για Δημήτρης Μπινιάρης πρόεδρος της Κορινθου 06

Πάντα με προβλημάτιζε πως ένας πετυχημένος άνθρωπος της βιοπάλης θέλει τον
ιδρώτα που έχυσε για να μαζέψει μερικά λεφτουδάκια να τα κάνει θυσία στο βωμό των καταφερτζήδων που χωρίς να το καταλάβουν χάνουν αυτό που δημιούργησαν με κόπο αλλά και με αιματηρές  θυσίες. 
Ένας από αυτούς είναι ο Δημήτρης Μπινιάρης ένας καλός οικογενειάρχης που έμαθε μεγάλος ποδήλατο. Και είναι βέβαιο ότι θα σπάσει ( αυτό είναι ευχή ) μόνο τα μούτρα του. Βέβαια ο άνθρωπος δεν έμαθα   μεγάλος  ποδήλατο αλλά ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο που είναι εξίσου επικίνδυνο 
Προσπάθησα να τον βοηθήσω αλλά η αυλή του που σήμερα τον εγκατέλειψαν όλοι δεν με άφηναν να τον ακουμπήσω να μη χάσουν το μεροκάματο 
Κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020η Κόρινθος 06 θα αγωνίζεται στο εθνικό πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας. Και η πρώτη κίνηση ήταν ποιος θα είναι  ο προπονητής Βέβαια αυτός δεν μπορεί να γνώριζε τον Παναγιώτη Τζαναβάρα αλλά υπήρχαν οι καλοθελητές. 
Έμαθα για να πάει προπονητής έθεσε ως όρο να μπει στο συμβούλιο ο Γιώργος Μαργέτης .Γι αυτό δεν δέχομαι καμία διάψευση Περιμένω δικαιολογία του προπονητή γιατί του ήταν απαραίτητος ο Μαργέτης .

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημήτρης Μπινιάρης πρόεδρος της Κορινθου 06  
Ο Παναγιώτης  Τζαναβάρας
Θα κάνουμε μια αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν ( πριν από δέκα χρόνια ) όταν την Διοίκηση  του Π Α Σ Κόρινθος την ασκούσε για λογαριασμό του Τσιχριτζή ο Παναγιώτης Τσουμάνης. Αλλά πίσω του ερχόταν ο Παντελής Μπιτούνης ένας νεαρός εκατομμιούρχος από τον Πόρο  όπως μας τον παρουσίασαν. Και με τον προπονητή ως σύμβουλο έκαναν μεταγραφές όχι σε αξία παικτών αλλά σε ποσά τα οποία όταν τα διαβάζεις σου έρχεται ίλιγγος 

1-Χώνος ευρώ 53.000 2--ANDREY ευρώ 43.000 3--POPIELA ευρώ 40.000       3--Καραπετσάς  ευρώ 18.000 4--Καλομοίρης ευρώ 53.000 5--Σκαρμούτσος ευρώ 50.000 6--Αρχοντούλης ευρώ 40.000  7--Μπελεγρίνης ευρώ 37.000 8--Τζίμας ευρώ 30.000 9--Δημητριάδης ευρώ 43.000 10--DAMIANO  ευρώ 51.000 11--Σουλιώτης ευρώ 29.000  Μας κάνουν ένα σύνολο 524.000 ευρώ η σε δραχμές 178.160.000 Αυτές οι μεταγραφές αφορούσανε τα πρωτοκλασάτα ονόματα 

Γιατί υπήρχαν και άλλοι δέκα επτά ποδοσφαιριστές που ήταν κατά μέσο όρο 10.000 ευρώ ο καθένας. Συνολικό ποσόν 170.000 ευρώ. 


Συνολικό ποσόν  694.000 ευρώ η δραχμές 235.960.000

Και τότε είχα γράψει ότι και ανιψιός του Ωνάση να είναι ο Μπιτούνης δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις οικονομικές του υποχρεώσεις 
Ανέβηκα να τα πω στην γενική συνέλευση του Νοεμβρίου του 2009 και επαναστάτησε ο Θανάσης Περαχωρίτης γιατί δυσφημούσα τους παίκτες του Π Α Σ Κόρινθος που είχαν την μοναδική σχέση με τον Π Α Σ μόνο με τα παχυλά  τους συμβόλαια. Και ο πρόεδρος της συνέλευσης που ήταν ο Γιώργος Φαρμάκης με κατέβασε από το Βήμα για να μη εκθέσω όλους αυτούς που ήρθαν στην Κορινθία να πάρουν πρωταθλήματα. Όλα ήταν σχεδιασμένα να γίνει πρόεδρος ο Μαυρονάσος Γιατί ήταν ελεγχόμενος Ο πρώτος που εγκατέλειψε το σκάφος ήταν ο Παναγιώτης Τζαναβάρας  Ενώ έπρεπε να πει στο αμούστακο Μπιτούνη παιδί μου τι είναι αυτά που κάνεις. Μέσα στο Δ Σ του ΠΑΣ Κόρινθος ήτα ο Δημοτικός σύμβουλος Σταματάκης που ήταν εκ των πρωταγωνιστών της κατάντιας του Π Α Σ Κόρινθος. 

Και έχουμε μετά από δέκα χρόνια την επανάληψη του ίδιου έργου με τον ίδιο πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Τζαναβάρα 

Σήμερα  η ομάδα της Κόρινθος 06 έχει μέχρι τώρα είκοσι πέντε παίκτες. Που τους έχω υπολογίσει από 4.000 ευρώ πρέπει να έχουμε για τους παίκτες και μόνο 100.000 ευρώ. Μόνο αυτό είναι αδύνατο να το πληρώσει ο πρόεδρος.
Και αυτό το ποσό το βάζω ως ελάχιστο. Έχουμε μετακινήσεις προπονητής  γυμναστής διαιτησίες κ λ π Ο Μπιτούνης  Δημήτρη Μπινιάρη κατέθεσε πάνω από 100.000 ευρώ και τον έβριζαν όλοι. Γιατί αυτό είναι το σύστημα. να διοικούν αυτοί που δεν ματώνουν οικονομικά. 

Πρόεδρε  Μπινιάρη

Σου ζήτησαν την ομάδα και εσύ αρνήθηκες να τους την δώσεις. Βρήκαν τρόπο αλάνθαστο Να σε γονατίσουν οικονομικά είμαι βέβαιος πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Την πείρα κανένας δεν μπόρεσε να νικήσει. Πολύ περισσότερο εσύ που είσαι τελείως άπειρος.