Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Η ανοχή η αδιαφορία και η μόνιμη δικαιολογία της έλλειψης αστυνομικού προσωπικού δημιουργούς τις τραγωδίες.


Θρήνος στο Αίγιο για την ανείπωτη τραγωδία : ΙΧ παρέσυρε στο θάνατο γιαγιά και εγγονάκι

O 28χρονος οδηγός προσπάθησε να διαφύγει από τους αστυνομικούς, εγκαταλείποντας το ΙΧ του και πέφτοντας στη θάλασσα

ΤοΒΗΜΑ Team
Θρήνος στο Αίγιο για την ανείπωτη τραγωδία : ΙΧ παρέσυρε στο θάνατο γιαγιά και εγγονάκι | tovima.gr
Έ
να απίστευτο τροχαίο δυστύχημα, με θύματα μια 67χρονη και το μόλις λίγων μηνών εγγονάκι της, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στις Καμάρες, επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού κοντά στη στροφή που οδηγεί στον οικισμό Μπαρμπουναίικα.
Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κυριολεκτικά καβάλησε το πεζοδρόμιο, χτυπώντας τη γιαγιά με το μωράκι που βρισκόταν στο καρότσι του και τραυματίζοντάς τους θανάσιμα. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και οι αρχές που ειδοποιήθηκαν, αμέσως ξεκίνησαν έρευνες, εντοπίζοντάς τον λίγο αργότερα σε θαλάσσια περιοχή κοντά στον τόπο του συμβάντος.
Σύμφωνα με το filodimos.gr ο 28χρονος οδηγός προσπάθησε να διαφύγει από τους αστυνομικούς, εγκαταλείποντας το ΙΧ του και πέφτοντας στη θάλασσα.
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Λυπάμαι που θα υποχρεωθώ να το γράψω για πολλοστή φορά Στο Λουτράκι που ζω δεν υπάρχει παρουσία της αστυνομίας. Παρά μόνο όταν θα χρειαστεί να βγάλει πινακίδες ή να επιβεβαιώσει ένα τροχαίο που πρέπει να έχει ζημιές Προσπαθώ να πείσω τις αρχές με διάφορα δημοσιεύματα μου ότι η παραλιακή οδός του Λουτρακίου που φέρει το όνομα του θεού του Ποσειδώνα πρέπει να γίνει μονόδρομος  και μας έχουν γράψει στο χιόνι. Και αυτό που ξενίζει είναι ότι σ ένα μεγάλο μέρος του ίδιου δρόμου απαγορεύεται η κυκλοφορία. Πολλές φορές έχω γράψει ότι κυκλοφορούν κάποια αυτοκίνητα που η μουσική που απολαμβάνουν οι οδηγοί δεν την ανέχεσαι το μικρό χρονικό διάστημα που περνάει από μπροστά σου. Αυτός ο οδηγός θα μπορέσει να προστατέψει την γιαγιά με το εγγονάκι της; Ο δρόμος που ενώνει τον Ισθμό με την πόλη του Λουτακίου έχει μετατραπεί σε πίστα αγωνιστική. Και το τραγικό εδώ είναι που στους αγώνες λαμβάνουν μέρος και τα αυτοκίνητα του Δήμου μας που ασχολούνται με τα σκουπίδια.Και υπάρχει και σχολείο επί της λεωφόρου που οι μαθητές προστατεύονται  μόνο από τον Ύψιστο. Και στο τραγικό συμβάν του Αιγίου ο οδηγός είναι και ένας θλιβερός δειλός που έφυγε και δεν κάθισε να αντιμετωπίσει την τραγωδία που δημιούργησε. 
Και η Αστυνομία έχει μια μόνιμη δικαιολογία ότι δεν προλαβαίνουν να αντιμετωπίσουν τις καταστάσεις επειδή έχουν ελλείψεις  στο προσωπικό. Τους καμαρώνω όμως στις τηλεοπτικές παρουσίες που με τις  συμμετοχές των καλύπτουν πολλά προγράμματα