Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Αυτή είναι η εικόνα της Κορινθιακής διαιτησίας εκτός Νομού.

Αυτό είναι το διαιτητικό δυναμικό της Κορινθίας εκτός Νομού 

Κορίνθιος Διαιτητής πρώτης κατηγορίας Κανένας 

Κορίνθιοι βοηθοί πρώτης κατηγορίας Δύο 
Καρσιώτης Μιχαήλ 
Κωνσταντόπουλος Παναγιώτης 

Κορίνθιος Διαιτητής δεύτερης κατηγορίας  Ένας
Ρούσσος Αθανάσιος
Κορίνθιοι βοηθοί δεύτερης  κατηγορίας Τρεις 
Μπουτζοβίτης Αθανάσιος
Τριαντάφυλλος Νικόλαος 
 Σαχίνη Χριστίνα 

Κορίνθιοι διαιτητές τρίτης   κατηγορίας Τρεις 
 Κακριδής Παναγιώτης 
 Νεοφυτιάδης Ιωάννης
 Ρούτσης Ιωάννης 
Κορίνθιοι βοηθοί τρίτης   κατηγορίας Τέσσερις
Θεοδωρόπουλος Βασίλειος 
 Κλεπετσάνης Αθανάσιος
 Σάνος Θεόδωρος-Χαράλαμπος
 Σπηλιώτης Παναγιώτης 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Η Κορινθιακή διαιτησία όπως είναι φυσιολογικό ακολουθεί τη διάλυση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου  Και σήμερα η Κορινθιακή διαιτησία δεν έχει ένα διαιτητή στην πρώτη εθνική κατηγορία. Αυτό είναι κατάντημα. 
Και δικαιωματικά βοηθός  πρώτης εθνικής κατηγορίας ο Μιχάλης Καρσιώτης που τον θεωρώ πολύ καλό. Αλλά  για να προχωρήσει έκανε συμβιβασμούς στο  πρωταθλήματα της Κορινθίας.
Ενώ ο Κωνσταντόπουλος μαζί με τον Μπετσόγλου αφαίρεσαν ένα πρωτάθλημα συνειδητά από την Κόρινθο 06. Αυτοί όχι μόνο δεν μπορούν να κάνουν τον κριτή αλλά δεν έχουν δικαίωμα να παρακολουθούν αγώνες ποδοσφαίρου. 
Η προαγωγή του Ρούσσου Αθανάσιο στη  Δεύτερη κατηγορία αποτελεί σκάνδαλο Δεν έχει καμία σχέση με το πατέρα του και η τρίτη κατηγορία του πήγαινε πολύ.
Στο πρωτάθλημα το Εθνικό της Δεύτερης εθνικής κατηγορίας έχουμε την Σαχίνη Χριστίνα που σήμερα πιστεύω ότι είναι η πρώτη στην χώρα μας. στη θέση της βοηθού. Πολύ καλός και ο Τριαντάφυλλος και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν προχώρησε ο Σπηλιώτης 
Θαυμάζω το απύθμενο κουράγιο του Νεοφυτιάδη που αφού τα έδωσε όλα στο αφεντικό του ( Τσιχριτζή ) τώρα έχουμε την Πανηγυρική κάθοδο του 
Σήμερα από τους αξιολογημένους διαιτητές είναι ο Γιάννης Ρούτση  ο καλύτερος και από τους μη αξιολογημένους ο Κέκερης και ο Μπεκιάρης οι καλύτεροι.