Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Παναγιώτη Τζαναβάρα με την μεταγραφή του Μάριου Αγγελόπουλου σας έχει καπελώσει ο Βορινιώτης;

                               
Παναγιώτη Τζανσβάρα αυτή την μεταγραφή την εγκρίνατε;Αν ναι με πιο σκεπτικό ; Αν όχι γιατί παραμένετε στη θέση σας;


                                                     
Διαβάζω 
Στην εμπειρία θέλει να βασιστεί η Κόρινθος 2006 και έτσι οι άνθρωποι της ομάδας ήρθαν σε συμφωνία με τον Μάριο Αγγελόπουλο.

Ο πολύπειρος μέσος που έχει αγωνιστεί και κατά το παρελθόν στην Κορινθία, με τα χρώματα της Κορίνθου, είναι από τους παίκτες που μπορούν να δώσουν πολλά στην ομάδα.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον Ναύπλιο 2017 κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α’ Αργολίδας, ενώ έχει περάσει επίσης και από ομάδες όπως η Καλαμάτα, η Ένωση Μιδέας, ο Παναργειακός κλπ

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Όταν αναφερόμαστε στις μεταγραφές δεν γράφουμε αόριστα άνθρωποι της ομάδας αλλά συγκεκριμένα γρ΄σφουμε ονοματεπώνυμο αυτών που έκαναν την μεταγραφή.  Εμείς την χρεώνουμε στον προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα αν και είναι προσωπικός φίλος; του Γιώγου Βορινιώτη. ο Μάριος . Φιλία που έδεσε όταν  ο Βορινιώτης πήγε να αγωνιστεί σε μια ομάδα που υποστήριζε  ο πρόεδρο της ένωσης Αργολίδας Σιδέρης.  για να μη το έχει μονοπώλιο ο δικός μας. Εκεί δημιουργήθηκε  η αδελφική φιλία που ζωντάνεψε τώρα που ο νεοαποκτηθείς πολύπειρος  Αγγελόπουλος είναι και μαθητής της σχολής προπονητών του Ναυπλίου.  Πρόεδρε Μπινιάρη απέκτησες έναν ποδοσφαιριστή που είναι ταυτόχρονα και υποψήφιος προπονητής.Αν αυτό δεν σας εκθέτει τότε η λέξης αυτή έχει χάσει το νόημα της  Αυτοί που με πληροφόρησαν από την Αργολίδα αναρωτιούνται αν τον έχουν δει ποτέ τελευταία αγωνιζόμενο; Γελάνε στην Αργολίδα και οι ...πορτοκαλιές.