Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Οι πάνω από 1400 ευ αμειβόμενοι Κορίνθιοι διαιτητέςρώ

Πάνω από 1400 ευρώ έχουν εισπράξει οι κάτωθι Κορίνθιοι διαιτητές για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018- 2019

1-- Βλαχοπάνος  εισέπραξε 1.400 ευρώ ή σε δραχμές 476.000
Ο διαιτητής Βλαχοπάνος είναι πρόεδρος των Κορινθίων Διαιτητών και πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Οι δυο αυτές ιδιότητες που φέρει ο διαιτητής τον καθιστούν της ύπαρξης της οδού Νοταρά 48.Που ποτέ δεν θα μάθουμε το ρόλο που έπαιξε στην διακοπή των πρωταθλημάτων για τον σκηνοθετημένο ξυλοδαρμό του Δημήτρη Γκρούτση Και το σπουδαιότερο ποτέ δεν δημοσιεύτηκε το έγγραφο βάσει του οποίου η Αστυνομία ζητούσε την διακοπή των πρωταθλημάτων Και αυτό μας το είπε σε συνέντευξη που έδωσε ο Μιχάλης Τσιχριτζής κατά την οποία με απαγόρευσε να του κάνω ερωτήσεις. Εδώ έχουμε μια διοικητική πράξη της αστυνομίας που μας θυμίζει άλλες εποχές
2--Βασιλείου εισέπραξε 1415 ευρώ ή σε δραχμές 481.000
Ο διαιτητής ς Βασιλείου εκ των αρχαιοτέρων δεν έχω να γράψω τίποτα το αρνητικό Είναι ένας βοηθός που ήταν σε μερικά παιχνίδια που έγιναν παρατράγουδα και δεν γράφτηκε τίποτα στο φύλλο του αγώνα.
3--Καλαράς εισέπραξε 1415 ευρώ ή σε δραχμές 481.000
Ο διαιτητής Καλαράς είναι ο γνωστός εκδορέας πολλών Κορινθιακών ομάδων αλλά με πρώτη και καλύτερη την ομάδα Κόρινθος 06. Και αντί να τον αποβάλουν από τον χώρο της διαιτησίας ο πρόεδρος Τσιχριτζής τον πήρε παρέα για να παρακολουθήσει από τον χώρο των επισήμων τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Που σημαίνει όποιος εκτελεί τις εντολές μας ποικίλα αμείβεται.
4--Τσολάκης Ν εισέπραξε 1445 ευρώ ή σε δραχμές 491.300
Ο διαιτητής Τσολάκης Ν μ έχει ενθουσιάσει που αν και έχει περιττά κιλά στην εκτέλεση των καθηκόντων του βοηθού σ όσους αγώνες τον παρακολούθησα ( και είναι αρκετοί ) ήταν άψογος Πιστεύω ο Τσολάκης Ν μαζί με την Σαχίνη είναι οι καλύτεροι βοηθοί της Κορινθίας.
5--Χονδρόπουλος εισέπραξε 1430 ευρώ ή σε δραχμές 486.000
Ο Χονδρόπουλος δεν έχει θέση στην Κορινθιακή διαιτησία και αυτό το υποστηρίζω συνεχώς. Και ο λόγος είναι και απλός και υπαρκτός. Άργησε να ξεκινήσει τον αγώνα Π Α Σ Κόρινθος --Κόρινθος 06 ( πρόεδρος δεν ήταν ο Μπινιάρης ) κατά 17 λεπτά για να γνωρίζουν οι αγωνιζόμενοι πως πάει ο αγώνας Αστέρας Δερβενίου --Α Ο Ζευγολατιού.
6--Ψυχογιός εισέπραξε 1530 ευρώ ή σε δραχμές 520.000
Ο Ψυχογιός με την ανώτερη είσπραξη φανερώνει ότι είναι χαμηλών τόνων αλλά δυστυχώς και το αθόρυβο εργαλείο της οδού Νοταρά 48 Τον θαύμασα τελευταία στον αγώνα Πέραχώρας με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου από την θέση του βοηθού έγινα πρωταγωνιστής
Αυτοί είναι οι έξι καλοπληρωμένοι διαιτητές που υπερβαίνουν τα 1400 ευρώ. Με μια μικρή διαφορά Ανδρέα Ντούλη εκτός από τον Ν Τσολάκη οι άλλοι έχουν στενές σχέσεις με το αφεντικό σου.