Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Η σιωπή κ. Παππά είναι χρυσός για τον εαυτό σας.


     Δεν μπορεί να μάθει όλα μέσα σε τέσσερα χρόνια                                 

                                            Αποτέλεσμα εικόνας για Νίκος Παππάς

Είπατε κ. Παππά 

«Είναι επιλογή της ΝΔ να έχει την ΕΡΤ ως παρία του τηλεοπτικού τοπίου, να μην στηρίξει τον αθλητισμό και να σπρώξει τους φιλάθλους στις μηνιαίες συνδρομές των 50 ευρώ» τονίζει σε δήλωσή του, ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος. 


Δεν ανήκω στη Νέα Δημοκρατία και ούτε είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού για να μη παρεξηγηθώ Αλλά ούτε μπορώ να χωνέψω ότι η Ν Δ θέλει παρακατιανή την δημόσια τηλεόραση. Εσείς κ. Παππά στα χρόνια που κυβερνήσατε διαλύσατε το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δολοφονήσατε του Πανιώνιο για να δώσετε και το κύπελλο στον κ. Ιβαν Σαββίδη. Ο οποίος με την εμφάνιση του περιστρόφου στην ζώνη του γελοιοποίησε κάθε αρχή και εξουσία;. Στην δε αθλητική Κυριακή ο υπάλληλος της Ε Ρ Τ Γιώργος Μήνου είχε μετατραπεί σε προκλητικό διαφημιστή του Π Α Ο Κ.Με τα γνωστά επεισόδια που δημιουργούσε σ όλους αυτούς που είχαν διαφορετική άποψη. Με ζημιώνει η Ν Δ με 50 ευρώ ( που δεν είναι τόσα ) και εσείς με ζωντανά εκατομμύρια ευρώ για να μας κάνουν κάποιοι τους παράγοντες της κοινωνίας μες τα δικά μου χρήματα. Εξάλλου οι εταιρείες οι συνδρομητικές δεν είναι υποχρεωτικές. Ενώ οι εισφορές προς την δημόσια τηλεόραση είναι υποχρεωτικές. Όταν κ. Παππά δεσμεύεις τα δικά μου χρήματα πρέπει να τα σέβεσαι. Το τι θα τα κάνω τα αδέσμευτα δικός μου λογαριασμός 
Θα σας συμβούλευα να κάνετε ένα πείραμα Να παρακολουθήσετε έναν αγώνα του Ελληνικού πρωταθλήματος. Και μετά έναν αγώνα από τα ξένα πρωταθλήματα. Θα νομίσετε ότι ο αγώνας του Ελληνικού πρωταθλήματος είναι σε αργό γύρισμα. 
Και λέμε του Ελληνικού πρωταθλήματος από ομάδες που στις συνθέσεις των δεν έχουν μερικές ούτε ένα Έλληνα. 
Η σιωπή για σας είναι χρυσός και καλά θα κάνετε να υλοποιήσετε την φωτογραφία σας που δημοσιεύω αλλά για λογαριασμό σας.