Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Μια φωτογραφία -- Δυο πρόσωπα -- Δυο ιστορίες που μόνο στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο μπορεί να γίνουν σενάριο χωρίς κανένας να επαναστατεί παρά μόνο ο Νικηφόρος

                               
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις δέχονται οι σοφοί Κινέζοι  Την παρακάτω φωτογραφία όσο και να προσπάθησα δεν  δεν μπορώ να καταλάβω.αυτόν τον συνδυασμό.


                                             Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν
Ο αριστερά της φωτογραφίας ονομάζεται Σωτήρης Μαυρονάσος ο άνθρωπος που
έπρεπε να του είχε απαγορευθεί η είσοδος  στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Όταν έπρεπε να πάρει την προεδρία της ένωσης ο . Τσιχριτζής βρέθηκε ένας αμούστακος παράγοντας από τον Πόρο ο Παντελής Μπιτούνης. Που έβαλε πρόεδρο ο κ. Τσιχριτζής το δεξί του χέρι τον Παναγιώτη Τσουμάνη. Και χρηματοδότη και ουσιαστικό κουμάντο τον παράγοντα που είχε διώξει δια της δικαστικής οδού ο παράγοντας της Καλλιθέας από την ομάδα του. Και μη έχοντας κανέναν ο Γιώργος ο Φαρμάκης βρήκε τον Σωτήρα Μαυρονάσο να πάρει τον Π Α Σ Κόρινθο από τον Μπιτούνη. Αφού πρώτα τον φορολόγησαν μ ένα σεβαστό ποσόν. Αλλά και νεαρός Μπιτούνης  έκανε μεταγραφές που κανένα σωματείο όχι τρίτης κατηγορίας που ήταν ο ιστορικός αλλά ούτε και δεύτερης κατηγορίας. 
Το συνολικό ποσόν  των μεταγραφών έφτανε τις 800.000 ευρώ.
Βάλανε τον Σωτήρα πρόεδρο γιατί κάλυψε το εικονικό τιμολόγιο των 9.000 ευρώ ( δραχμές 3060.000) που έβαλε στο ταμείο της ομάδας ως πληρωμή το εικονικό αυτό ποσό ο Τσιχριτζής.Υποβίβασε την ιστορική ομάδα πλαστογραφώντας Δημόσιο έγγραφο. 
Επειδή του ασκούσα κριτική για όλα αυτά το έπαιξε και φουσκωτός και πήγε να με χειροτονήσει στο γήπεδο του Σολωμού και στην κυριολεξία με έσωσε ο Χρήστος Πιέτρης 
Ο Δεξιά της φωτογραφίας είναι ο παλαιός διαιτητής της πρώτης εθνικής Μπάμπης Πάτρας που εκεί τέλειωσε άδοξα με κάποιο πέναλτι. Από τότε έγινε προπονητής ιδίως στις Ακαδημίες Χωρίς να μπορεί να καμαρώσει ένα δικό του παιδί να παίξει σε μια μεγάλη κατηγορία. Από τα χέρια του έχουν περάσει πολλές εκατοντάδες  παιδιά και δεν θυμάμαι κανέναν να φορέσει την φανέλα μιας μεγάλης ομάδας.
Διαβάζω στο μπλοκ της δημοσιογραφικής ομάδας. 

 Το Δ.Σ του Αστέρα Κορίνθου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση
να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας
με τον πολύπειρο προπονητή κ.Χαράλαμπο Πάτρα
.

Ρωτώ μια και δεν γνωρίζω καλά το θέμα Έχει το δικαίωμα ο συμπαθής Μπάμπης να προπονεί δυο ομάδες; Γιατί έχω μάθει ότι αφεντικό θα είναι στον Αστέρα Κορίνθου Μια και οι Γιώργος Τριαντάφυλλος Σταύρος Μπινιάρης και Γιώργος Φουρναράκης βαδίζουν σταθερά για την κατάκτηση της ένωσης Νομίζω κ. Τσιχριτζή βρήκες στο πρόσωπο των μαθητών σου τον δάσκαλο σου. 
Να δούμε όμως αν θα υπάρχουν ομάδες για να ψηφίσουν αφού διαλύονται