Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Το δημοσιογραφικό παραγάδι σε βάθος παλάμης



Μια ομάδα σχεδόν διαλύθηκε αφού πέντε τακτικοί παίκτες της περσινής πρωταθλήτριας έφυγαν από την ομάδα. Και θέλω να σταθώ στον τερματοφύλακα Σταύρο Σκούρτη που είναι και εκλεκτό  παιδί Και από εδώ θέλω να ρωτήσω τον προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα αν έχει συναντήσει πολλούς τερματοφύλακες του ποδοσφαιρικού  ύψους  του Σταύρου Σκούρτη που τον αφήνεις να φύγει από την ομάδα σου μετά από προετοιμασία ενός μήνα. Και σήμερα να θεωρείσαι ένας προπονητής με πανελλήνια ακτινοβολία Που σημαίνει ότι οι κινήσεις σας έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα από οποιονδήποτε Κορίνθιο τεχνικό.

Και μακάρι να ήταν  μόνο ο Σκούρτης που είπε δεν συνεχίζω  Υπάρχουν οι Τριμπόνιας  Χατζησωφρονίου και ο Καπλατζης  που το δικό μου ρεπορτάζ λέει ότι έφυγαν  επειδή έδιωξες με την στάση σου ( δεν τον χρησιμοποιούσες ) τον Γκουριώτη Και οι τρεις τον ακολούθησαν. Μέσα στα καθήκοντα του αναγνωρισμένου δασκάλου είναι να προβλέπει με τις κινήσεις την φουρτούνα που θα φέρει σε μια ομάδα που προέχει πάνω απ όλα η ηρεμία.

Και επειδή εγώ είμαι ερασιτέχνης ( δεν αμείβομαι γι αυτά που γράφω ) δημοσιογράφος και δεν έχω ανάγκη να έχω καλές δημόσιες σχέσεις ( διαφημίσεις ) σας ρωτώ ευθέως και χωρίς περιστροφές Στο προπονητικό σας έργο τι θα σας προσφέρει η συνεργασία σας με τον Γιώργο Μαργέτη γνωστό φίλο του Π Α Σ Κόρινθος και απέναντι  στην ομάδα Κόρινθος 06 ευρισκόμενο; Γιατί είσαστε  εναντίον του Γκουριώτη που γνωρίζατε ότι δεν ήταν μόνος. Και σας κάνω τα ερωτήματα αυτά γιατί γνωρίζω καλά το ποδόσφαιρο και από την καλή και από την ανάποδη.