Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Πότε θα βρεθεί κάποιος να πάρει την σκούπα και να καθαρίσει τον χώρο του ποδοσφαίρου

Χθες σας παρουσίασα έναν δικαστή των διαιτητών ( παρατηρητής διαιτησίας ) από την Ξάνθη και που ενώ τον κατηγορούν για οικονομικές ατασθαλίες ( όχι κάποιοι άσχετοι αλλά η τοπική ένωσης ) η Ε Π Ο τον ορίζει παρατηρητή διαιτησία.
Μα εμείς έχουμε ζωντανό παράδειγμα τον Δημήτρη Γκρούτση που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ παράβαση του κανονισμού διαιτησίας και όχι δεν έχει αποβληθεί αλλά μεσουρανεί. 
Και ας πάρουμε τι έχει κάνει ο κ. Γκρούτσης για να μας δίνει το δικαίωμα να υποστηρίζουμε ότι είναι παράνομος και δεν πρέπει να είναι παρατηρητής διαιτησίας. γιατί έπρεπε να είχε αποβληθεί από το σώμα των διαιτητών 
Και οι λόγοι της αποβολής του 

1- Το 2009 έδωσε συνέντευξη στην εβδομαδιαία τοπική  εφημερίδα ΣΠΙΘΑ και εκεί είπε ότι η Κόρινθος δεν πήγε ψιλά γιατί ο Νίκας έκανε αντιπολίτευση στον Γκαγκάτση Και αυτά να τα λέει δημόσια ο Γκρούτσης που ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτητών Και που καθαρά και ξάστερα μας λέει ότι οι πρόεδρ4οι βγάζουν τους πρωταθλητές. 

2-Διετέλεσε γενικός αρχηγός της Κορίνθου που απαγορεύεται δια ροπάλου. Και συνόδεψε την ομάδα στα Καλάβρυτα για όλο το χρονικό διάστημα.

3-Και όλα αυτά ξεχάστηκαν γιατί μαζί με τον Γιωργάρα τον Δούρο ήταν τα πρώτα κλαρίνα του προεκλογικού αγώνα.
Να γιατί  αποκεφαλίζεται ο Γιώργος Δασκαλόπουλος και παραμένουν οι Σπάθας Γιάχος Τριτσώνης και οι γνωστοί που τα σφυρίγματα τους διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα. Αλλά δεν τιμωρούνται γιατί υπάρχουν οι παρατηρητές όπως ο Δημήτρης Γκρούτσης