Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Το παραγάδι υποστηρίζει ότι αρχίσαμε άσκημα και πιστεύει ότι αν συνεχιστείγιατί τότε δεν αξίζει να αρχίσει. το πρωτάθλημα

Σήμερα θα ήθελα να ασχοληθώ με το φιλικό  αγώνα μεταξύ των ομάδων του Π Α Σ Κόρινθος και των Αγίων Θεοδώρων που δικαιολογημένα ακούστηκαν και οι πρώτες μουρμούρες μεταξύ των φιλάθλων που παρακολούθησαν τον αγώνα. 
Και δικαιολογημένα γιατί ο Π ΑΣ Κόρινθος είναι ανεπίτρεπτο να παίζει με μια ομάδα της Β κατηγορίας και να χάνει άνετα με το ευρύ σκορ 1-3 
Και να βάζει και τέταρτο τέρμα η αντίπαλος ομάδα και ο πατέρας του επόπτη που είναι και ειδικός γραμματέας του Π Α Σ να φωνάζει οφ σάιτ και το όργανο που αποδίδει δικαιοσύνη τον άκουσε λόγω βαθμού συγγένειας .
Γιατί η ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος μπορεί να έχει χάσει τα δακτυλίδια της πλην όμως έχουν μείνει τα δάχτυλα που περιμένουν τα δαχτυλίδια που εδώ είναι οι διακρίσεις. Και είμαι βέβαιος ότι αυτές ( διακρίσεις) δεν μπορούν να έρθουν χωρίς να υπάρχει ομάδα ικανή για να ξανά φέρει την άνοιξη σε μια ομάδα που με τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων  μάλλον βαδίζει  την περσινή πορεία  που δεν ήταν ισάξια μιας ομάδας όπως είναι η Μπάρτσα. 
Να προσέχει ο κ. Επειδής που ορίζει τους διαιτητές έστω και στα φιλικά να μη προκαλεί. Εκτός αν θέλει να προετοιμάσει το έδαφος τι θα επακολουθήσει στο πρωτάθλημα από την καινούργια επιτροπή που θα μας προκύψει .