Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Άλλαξαν οι καιροί και σήμερα αυγά δέχονται αυτοί που τα είχαν χρησιμοποιήσει

Επίθεση με αβγά δέχθηκαν οι Κώστας Λαπαβίτσας και Αλεξάνδρα Τσανάκα στην Καβάλα, πριν την έναρξη της πολιτικής εκδήλωσης της «Λαϊκής Ενότητας».

Την ώρα που Λαπαβίτσας και Τσανάκα παραχωρούσαν συνέντευξη σε τοπικά ΜΜΕ σε κεντρική πλατεία της Καβάλας, ένας νεαρός άνδρας εκτόξευσε προς το μέρος τους αβγά. Το πρώτο βρήκε την κυρία Τσανάκα και το δεύτερο τον Κώστα Λαπαβίτσα.

Και οι δύο τους έσπευσαν προς το μέρος του νεαρού και ακολούθησε φραστικό επεισόδιο, με τον νεαρό να λέει «έχετε τα μούτρα να βγαίνετε να μιλήσετε στο κόσμο ντροπή σας τίποτα δεν ψήφισα, κανέναν, αλλά κολοτούμπες δεν θα ψηφίσω. Είστε όλοι ξεφτίλες» και τον κ. Λαπαβίτσα με εκνευρισμό να του επαναλαμβάνει σε υψηλούς τόνους «δεν ξέρεις τι λες».

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Όταν σπέρνεις ανέμους  θα θερίσεις θύελλες 
Γιατί τα αυγά τότε που κυβερνούσε το Π Α Σ Ο Κ ήταν συνηθισμένα που σημαίνει πταίσμα 
Γιατί υπήρχαν και οι αγανακτισμένοι μαθητές που μούτζωναν όχι πολιτικούς αλλά τους ανώτατους αξιωματούχους του στρατεύματος που ο νεαρός που τους ξευτελίζει με την χειρονομία του όταν θα υπηρετεί την πατρίδα θα θυμάται ότι κάποτε χωρίς λόγο και αιτία τους ταπείνωσε. Και αυτή η χειρονομία δεν ήταν κατευθυνόμενη αλλά πήγαζε από την αγανάκτηση του μαθητή γιατί θα υπηρετούσε την θητεία του γιατί άλλη δικαιολογία δεν υπάρχει. Τώρα στην περίπτωση του Λαπαβίτσα και της Τσανάκα αυτός που πέταξε τα αυγά τα είχε μάθει από το 2010 και σκέφτηκε αυτή η πείρα που έχω γιατί να μη την υλοποιήσω στους υποψηφίους του Λαφαζάνη που αυτοί μου έμαθαν να χρησιμοποιώ τα αυγά