Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Αυτή είναι η σημερινή εικόνα των αξιολογημένων διαιτητών της Κορινθίας Αξιοθρήνητη





Ο κόσμος χάνεται και αυτός με την κρεμούλα του 




Μετά την ανακοίνωση από την Ε Π Ο των διαιτητών τολμώ να υποστηρίξω ανοικτά και με στοιχεία ότι η Κορινθιακή διαιτησία έχει πλέον περιέλθει σε πλήρη ανυποληψία Και τώρα έχουν βάλει ως στόχο τον Μιχάλη Καρσιώτη γιατί λέγοντας και γράφοντας πάντα κάτι σε βάρος του θα φτάσουμε στην περίπτωση του Γιώργου Δασκαλόπουλο που δεν έδωσε ένα πέναλτι την μια φορά το κάναμε μυθιστόρημα Και τώρα με το ακυρωθέν τέρμα του Παναιτωλικού που πάει να γίνει ήρωας ο Σιδηρόπουλος Και τίποτα δεν είναι τυχαίο. 
Σήμερα δεν έχουμε διαιτητή στο πρωτάθλημα της Α εθνικής κατηγορίας Ενώ έχουμε διεθνή επόπτη που πάνε να τον φάνε. Αυτά έγγραφα και για τον Δασκαλόπουλο και κανένας δεν με λάμβανε υπόψη του Και τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Τον Μιχάλη Καρσιώτη είναι πολύ δύσκολα να τον φάνε αλλά όμως και όχι όμως ακατόρθωτο. 
Παρατηρητή διαιτησίας πρώτης Εθνικής έχουμε τον Δημήτρη Γκρούτση που έπρεπε να είχε αποβληθεί από την διαιτησία για πολλά και σοβαρά παραπτώματα και τα οποία πολλές φορές έχω γράψει 
Στο πρωτάθλημα της Β εθνικής κατηγορίας στη θέση του Γιάννη Νεοφυτιάδη ο Γιάννης  Κακριδή Και επόπτες οι Παπανικολάου - Μπετσόγλου και Κωνσταντόπουλος .
Εδώ έχουμε και παρατηρητές διαιτησίας τους Ζήση και Ντούλη. 
Και στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής Κατηγορίας  Διαιτητές οι Κακριδής Παναγιώτης και Ρούτσι ( πάντα με γιώτα ) Που σημαίνει επιτέλους δεν θα διαιτητεύει ο απροσκύνητος Βασίλης Αστερής για να ηρεμήσουν οι Ελλάδα Βέλου και ο Πέλοπας Κιάτου. 
Επόπτες οι Γκότσης --Μπούμπας --Μπορτσοβίτης --Πυργάκης - Σάνος --Σπηλιώτης και Τριαντάφυλλος Ν 
Νομίζω ότι ο χαρακτηρισμός του Σπηλιώτη και του Τριαντάφυλλου Ν ως επόπτες το θεςωρώ πράξη εγκληματική. Γιατί η Κορινθία έχει ανάγκη από διαιτητές Βέβαια εδώ βάζουμε επόπτες και τους χρησιμοποιούμε για διαιτητές με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα 
Παρατηρητές διαιτησίας εδώ οι Αργύρης και Θεοδωρόπουλος 
Και υπάρχει και τέταρτη κατηγορία που εδώ ένας διαιτητής υπάρχει ο Ρούσσος Α και παρατηρητής διαιτησίας ο Γιώργος Καλλιόλιας. 

Ακολουθεί σε άλλο άρθρο μου  Σχολιασμός και όποιος αντέξει