Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Πως έχει η μεταγραφή του Γιώργου Ξύδη ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Επειδή εμείς οι ερασιτέχνες δημοσιογράφοι πρέπει να παρουσιάζουμε τα πράγματα όπως είναι αφού δεν πρέπει να έχουμε καμία σκοπιμότητα επανέρχομαι και πάλι στο θέμα της μεταγραφής του επαγγελματία γυρολόγο  ποδοσφαιριστή  Γιώργο Ξύδη από πλευράς του παράγοντα Αντώνη Λόνυτα .
Η υπόθεσης έχει ως εξής Ο ποδοσφαιριστής Ξύδης που έχει μια πλούσια ποδοσφαιρική επαγγελματική διαδρομή μέσα στο χώρο του"ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου πηγαίνοντας στην ομάδα Κόρινθος 06 έδωσε το Δελτίο του προσωπικά στον πρόεδρο της ομάδας που τότε ήταν ο Αντώνης Λόντρας. Κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2015- 2016 η νέα διοίκηση της Κόρινθος 06 δεν ήθελε τον ποδοσφαιριστή στις τάξεις της ομάδας αφού δεν ήταν μέσα στα σχέδια του προπονητή. Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε μεταγραφή αλλά ο σύλλογος με απόφαση του Δ Σ του γνώρισε ότι πρέπει να καταβάλει ένα ποσό για να μείνει ελεύθερος γιατί είχε κοστίσει στο σωματείο. Τότε ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που ήθελε το ποσό που θα έπαιρνε από την ομάδα του Ζευγολατιού απευθύνθηκε στον Λόντρα που πολύ έξυπνα του παρέδωσε το Δελτίο. Και ο πρώην πρόεδρος θεώρησε εαυτόν ηθικά δεσμευμένο και έδωσε το ποσό της μεταγραφής. 
Βέβαια η δήλωσης - ευχαριστήριο του Γιώργου Ξύδη και η μεταγραφή του στην ομάδα του Ζευγολατιού  εξέθεσε τον Αντώνη Λόντρα. αφού κάποιοι είχαν πληροφορήσει τον φίλαθλο κόσμο ότι θα είναι στο Δ Σ της ομάδας του Ζευγολατιού. Και ο ψίθυρος αυτός δεν ήταν από πλευράς της νέας διοίκησης της Κόρινθος 06. 
Δεν επιθυμώ καμία διάψευση ούτε από πλευράς της διοίκησης της Κόρινθος 06 ( η οποία κατά την γνώμη μου ορθά ενήργησε ) αλλά ούτε από πλευράς του Καπετάνιου Αντώνη Λόντρα. Γιατί όλα αυτά μου τα είπε ένας σοβαρός άνθρωπος του ποδοσφαίρου και που τα θεμελίωσε με στοιχεία.