Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Ντροπή σας που κανένας δεν νοιάστηκε για τον αποκεφαλισμό του Δασκαλόπουλου


Οι Κρητικοί είναι ένας λαός που γεννά λεβέντες και είναι πρωτομάστοροι στις μαντινάδες 
Και μια από αυτές αναφέρεται στην λεβεντιά μια λέξη σπάνια εδώ στην Κορινθία στο χώρο του ποδοσφαίρου.την συναντάμε  

Η λεβεντιά είναι μια πληγή 
που πάντα αίμα τρέχει 
Θεέ  μου και πως την εβαστεί 
εκείνος που την έχει.

Άφησα να περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να δω για τον άδικο αποκεφαλισμό του Γιώργου Δασκαλόπουλου του Κορίνθιου διαιτητή  τις αντιδράσεις των αρμοδίων και των υπευθύνων. 
Και πέρασαν πάνω από τριάντα μέρες και κανένας δεν ασχολήθηκε με αυτή την αδικία.Να σφυρίζουν οι Σπάθας - Τριτσώνης  Γιάχος και όλα τα παιδιά του κατηχητικού  και να αποβάλλεται ο Δασκαλόπουλος 
Προσωπικά τον Γιώργο Δασκαλόπουλο τον γνωρίζω από τα πρώτα διαιτητικά βήματα Και μου τον είχε γνωρίσει ο αείμνηστος φίλος Γιάννης Στέφας λέγοντας μου ότι αυτός ο νεαρός έχει μέσα του μια αξιοπρέπεια που θα τον εμποδίσει στη διαιτησία.
Και στην σημερινή μας εποχή η αξιοπρέπεια σημαίνει λεβεντιά  και γι αυτό και έβαλα την μαντινάδα. και που την χαρίζω στο Δασκαλόπουλο.
Και έρχομαι στους απόντες που είναι η ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας και ο ανύπαρκτος σύλλογος Κορινθίων διαιτητών. 
Βέβαια και οι δυο αυτοί φορείς είναι μόνο στα βιβλία και πουθενά αλλού. 
Ο αντικειμενικός σκοπός του κ. Μιχάλη μας είναι ένας Να έχει την κρεμούλα του όταν αυτός την επιθυμεί. Και να πηγαίνει παρατηρητής τάξεως για το μεροκάματο ρε γαμώτο.
Τώρα για τον σύλλογο των διαιτητών τι να προσμένουμε από τον κ. Χρήστο Βλασχομάνο τον πρόεδρο  που η διαιτησία στο νομό μας επί ημερών του έφτασε στην πλήρη ανυποληψία. Μα και εδώ ο κ. πρόεδρος έχει ένα στόχο Αν και υπέρβαρος να παίζει για το μεροκάματο και μαζί με αυτόν και οι άλλοι υπέρβαροι. Που χρόνος να νοιαστούν για τον Δασκαλόπουλο έναν διαιτητή που όλους τους ξεπέρασε  και επαγγελματικά πετυχημένο