Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Οι επαγγελματίες παράγοντες χειρότεροι των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών


Νικηφόρε 

Έχω παίξει ποδόσφαιρο σε μια εποχή  που θεωρούσαμε την πορτοκαλάδα μετά την λήξη του αγώνα ως καλή αμοιβή για την προσφορά μας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. 
Και σήμερα παρατηρώ κάποιους ποδοσφαιριστές που συνεχώς αλλάζουν ομάδες και ποτέ δεν μένουν στην ίδια ομάδα . Και η δική μου απορία είναι π[ως είναι δυνατόν ένας παράγοντας με την αφέλεια που τον διακρίνει να πιστεύει  ότι ένας παίκτης που είναι και άνθρωπος μπορεί να αλλάζει τον εσωτερικό του κόσμο κάθε χρόνο πάντα έναντι αμοιβής. 
Επίσης παρατηρώ ότι πολλοί από τους παίκτες αυτούς εγκαταλείπουν στα μέσα της περιόδου αν δεν πληρωθούν κανονικά. Που σημαίνει ότι αυτοί παίζουν μόνο για το λεφτά και για τίποτα άλλο.Και ερωτώ μπορεί να υπάρξει πρόοδος στο ποδόσφαιρο μας με όλα αυτά που σας γράφω και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να αμφισβητήσει το παραμικρό από αυτά ;

Σχολιασμός Νικηφόρου 


Προσοχή αγαπητέ γιατί και εγώ αυτά υποστηρίζω και έχω πάθει τόσα πολλά που κανένας δεν μπορεί να τα φανταστεί .
Ο λαός μας λέει ότι ένας κούκος δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη. Και εγώ τους απαντώ Έχετε σκεφτεί πως θα ήταν η ζωή μας αν δεν υπήρχε και αυτός ο κούκος Σε μια εποχή που ο κόσμος έχει κόψει όλα τα περιττά να βλέπουμε να "βασιλεύουν"  οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στη χειρότερη μορφή. .
Τώρα το περίεργο εδώ είναι πως είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που να επιλέγουν να διοικούν ομάδες στηριζόμενοι επάνω στους γυρολόγους σε μια εποχή πολύ δύσκολη απ όλες τις πλευρές. Μα και στους παράγοντες αγαπητέ μου υπάρχουν επαγγελματίες που είναι πολύ χειρότεροι από τους ποδοσφαιριστές 
Τι σημαίνει επαγγελματίες παράγοντας Απλά είναι αυτός που χρησιμοποιεί την θέση του για να κερδίσει. Συγκεκριμένα να πει παρών στην κοινωνία που δεν τον γνωρίζει σχεδόν ούτε και η μάνα του Αυτό πρέπει να το πληρώσει. γιατί θα έρθει στιγμή που θα τα εξαργυρώσει. 
Να γιατί έχουμε φίλε όλα αυτά τα φαινόμενα  που με απλή λογική όλα εξηγούνται .