Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Με πέντε αξιολογημένους διαιτητές δεν τελειώνει ένα πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας Μιχαλιό μου.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας του Κορινθιακού ποδοσφαίρου 
Αν και ο κ. Πισιμίσης όπου σταθεί και όπου βρεθεί διαλαλεί ότι το πρωτάθλημα θα το κατακτήσει από τον πρώτο γύρο .
Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα. 
Βέβαια οπό τον  Α Ο Ζευγολατίου είμαστε υποχρεωμένοι να αρχίσουμε.όχι επειδή ο πρόεδρος της υποστηρίζει ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά επειδή είναι ήδη πρώτη ομάδα αφού είναι και πρωταθλήτρια και κάτοχος του κυπέλλου. 
Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει  ότι η ομάδα του Ζευγολατιού δεν είναι ισχυρή. Πλην όμως ότι το πρωτάθλημα το έχει στο τσεπάκι υπάρχει τεράστια διαφορά. Και συνιστώ στον κ. πρόεδρο του να προσγειωθεί γιατί υπάρχει και η ανώμαλη προσγείωση. .
 Και ακολουθώντας την περσινή βαθμολογία ερχόμαστε στην ομάδα Κόρινθος 06 που κατά την περσινή περίοδο τερμάτισε στη δεύτερη θέση αφού είχε και την κακή συνήθεια να χαρίζει παιχνίδια Κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-- 2016 με μια καινούργια διοίκηση αλλά και με παίκτες που έχει πάρει αλλά και με καινούργιο προπονητή φιλοδοξεί  να κατακτήσει την πρώτη θέση  
Αλλά όμως έχουμε και την ομάδα του Αστέρα Δερβενίου που και αυτή φιλοδοξεί και όχι αναίτια αφού και καινούργιους παίκτες έχει και σωστή διοίκηση για να κόψει πρώτος ο Αστέρας το νήμα. Αλλά και ο Παννεμεατικός μαζί με τον Πέλοπα θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Και άφησα  τελευταίους τους Ολυμπιακό Άσσου και Ηρακλή Λεχαίου που είναι οι νεοφώτιστοι στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας που θα παίξουν και ατοί τον ρόλο τους. 
Είμαστε βέβαιοι ότι θα υπάρξει ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα πλην όμως η ένωσης δεν έχει τις προϋποθέσεις για να οργανώσει αυτό το πρωτάθλημα αφού οι διαιτητές που διαθέτει δεν μπορούν να διευθύνουν αυτούς τους αγώνες.
Και εδώ είμαστε για να διαπιστώσουμε αν αυτά που υποστηρίζω δεν υπηρετούν την αλήθεια. Εύχομαι και πάλι να διαψευστώ.