Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Το παραγάδι του Νικηφόρου για την διαιτησία της δεύτερης αγωνιστικής

Εμείς  δεν έχουμε σταματήσει ούτε στιγμή να μη φωνάζουμε με όλη την δύναμη της ψυχής ότι οι διαιτητές που σήμερα υπάρχουν και έχουν επιλεγεί για λόγους ψηφοθηρικούς είναι ανίκανοι. 
Και ας έρθουμε σε ονόματα και αγώνες. 
Λεβαδειακός -- Ολυμπιακός 
Διαιτητής ο Μάριος Λαμπρόπουλος. Φοβούμενος μήπως χαρακτηριστεί άνθρωπος του Μαρινάκη άφησε τους παίκτες της Λειβαδιάς να πέφτουν σαν κοτόπουλα για να καθυστερήσουν το παιχνίδι. 

Ξάνθη -- Α Ε Κ 
Διαιτητής ο Κύζας από την Δράμα που απέχει 90 χιλιόμετρα από την Ξάνθη. Δεν έκανε το έγκλημα αλλά στις καθυστερήσεις άφησε να συνεχιστεί ο αγώνας όταν παίκτης της Ξάνθης πήρε τα πόδια αντιπάλου. και ο διαιτητής με την κίνηση του χεριού έδωσε τον σύνθημα συνέχιση του αγώνα. Πολύ μικρός διαιτητής 


Γιάννηνα -- Π Α Ο Κ 

Θα ήθελα να δείτε την φάση του αγώνα Πανθρακικός == Βέροια και την φάση που έδωσε πέναλτι υπέρ της Βέροιας ο κ. Σπάθας. Και την φάση του αγώνα  Γιάννινα  Π Α Ο Κ και την ίδια φάση που δεν έδωσε το πέναλτι ο κ. Γιάχος για να δώσει και πάλι σημεία πίστεως και μόνο. 

Ηρακλής  Θεσσαλονίκης --Πανιώνιος 

Κρατήστε ένα όνομα Διαιτητής Ξάνθης Κιοτζένης Ευάγγελος Είμαι βέβαιος ότι θα τον αποσύρουν αλλά μέχρι τότε θα πέσει πολύ  γέλιο.

Να γιατί επιμένουμε ότι ο δικός μας Γιώργος Δασκαλόπουλος είναι μπροστά από  αυτούς  έτη φωτός και αυτός είναι ο λόγος που επαναστατούμε για τον αποκεφαλισμό του δικού μας