Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Αυτό είναι το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα που πρέπει να το φτύσουμε για να μη το ματιάσουμε

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσάνας ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε συλλόγους του εξωτερικού και συμπεριλήφθησαν στην προεπιλογή της Εθνικής Ανδρών ενόψει των αγώνων με τη Φινλανδία (4/9/2015, εντός) και τη Ρουμανία (7/9/2015, εκτός), για την προκριματική φάση του EURO 2016.

Σε αυτή βρίσκεται και ο Χοσέ Χολέμπας μετά την κόντρα του με τον Σέρχιο Μαρκαριάν.  Οι ποδοσφαιριστές στους οποίους απηύθυνε πρόσκληση ο κ. Τσάνας είναι οι Ορέστης Καρνέζης, Παναγιώτης Κονέ (Udinese Calcio), Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Μανωλάς (AS Roma), Βαγγέλης Μόρας (Hellas Verona FC), Παναγιώτης  Ταχτσίδης (Genoa CFC), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Borussia Dortmund), Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Σταφυλίδης (Bayer Leverkuzen), Χοσέ Χολέμπας (Watford FC), Ανδρέας Σάμαρης, Κώστας Μήτρογλου (SL Benfica), Λουκάς Βύντρα (Hapoel Tel Aviv FC), Γιάννης Φετφατζίδης (Al Ahli SC, Jeddah), Θάνος Πέτσος (SK Rapid Wien)

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Αυτή η Εθνική ομάδα υποβαθμίζει το Ελληνικό πρωτάθλημα που ούτε ένας Έλληνας που αγωνίζεται στην Εθνική δεν παίζει σε αυτό. 
Προσωπικά αυτό το θεωρώ κατάντια που ενώ οι ομάδες δίνουν ακόμα και 2.000.000 ευρώ για την απόκτηση παικτών σε μια χώρα πτωχευμένη. 
Βέβαια αυτά γίνονται και στην Ισπανία πλην όμως εκεί έχουμε σε έναν αγώνα 100.000 εισιτήρια για έναν αγώνα. Ενώ στην Ελλάδα για να κόψουμε τόσα εισιτήρια θέλουμε πάνω από τρεις αγωνιστικές. 
Που σημαίνει στην Ισπανία όταν έχουμε 250.000.έως 300.000 εισιτήρια σε μια αγωνιστική τα έσοδα από Φ Π Α είναι πολλά.Ενώ τα δικά μας είναι και λίγα και δεν αποδίδονται. 
Επομένως ένα πρωτάθλημα που κόβει τόσα εισιτήρια όσα ένας αγώνας ντέρμπι στο Αγγλικό πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας. Επομένως δεν σηκώνει αυτές τις μεταγραφές το ποδόσφαιρο μας που κόβει σε πολλούς αγώνες 2,500 εισιτήρια. Και μάλιστα σε ένα πρωτάθλημα που κανένας Έλληνας που παίζει σε αυτό δεν αγωνίζεται στην ΕΘΝΙΚΗ. Αν αυτό δεν είναι κατάντια οι λέξεις έχουν χάσει την σημασία των 
Κύριε Υπουργέ του Αθλητισμού αυτό είναι πρόβλημα και μια κυβέρνηση πρώτη φορά πρέπει να λύσει. 
Μα πως με μια Ε Π Ο που βαρύνεται με κακουργήματα και με ενώσεις που δεν υπάρχει διαφάνεια στους οικονομικούς απολογισμούς