Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές λόγω κρίσης δεν μπορούν να συνεχίσουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Διαβάζω :
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Λόντρα και προσωπικά τον κ. Αντώνη Λόντρα, γιατί ήταν ο άνθρωπος που βοήθησε ώστε να μπορέσω να αποδεσμευθώ από την Κόρινθο 2006, πληρώνοντας ο ίδιος προσωπικά συγκεκριμένο ποσό, το οποίο και απαίτησε η διοίκηση της ομάδας, αν και το περασμένο καλοκαίρι είχα αποκτηθεί ως ελεύθερος. Να διευκρινίσω εδώ, ότι οι άνθρωποι της Κορίνθου 2006, με είχαν ενημερώσει ότι δεν υπολογίζομαι για τη νέα σεζόν και θα έπρεπε να αποχωρήσω. Πιθανότατα, βασικός λόγος ότι ζήτησαν αυτά τα χρήματα, ήταν το γεγονός ότι η επόμενη μου ομάδα, θα ήταν ο ΑΟ Ζευγολατιού.
Θέλω λοιπόν για ακόμα μια φορά, να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Λόντρα, ο οποίος πλήρωσε από την τσέπη του, το ποσό που ζήτησε η πρώην ομάδα μου.
Του εύχομαι ότι καλύτερο στη ζωή του, σε αυτόν και στην οικογένειά του και θέλω να αναφέρω, ότι σπανίζουν άνθρωποι τη σημερινή εποχή σαν αυτόν».
 Όπως φαίνεται λοιπόν, ο πολύπειρος Γιώργος Ξύδης, είναι ένα ακόμα μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟ Ζευγολατιού, καθώς ήδη συμμετέχει και στην προετοιμασία του συλλόγου.

Σχολιασμός  Νικηφόρου 

Αυτή η ανακοίνωσης φανερώνει τον επαγγελματισμό που έχουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές στο νομό μας. Αλλά όχι μόνο σε θέματα μεταγραφών αλλά και να ανεβάσουμε έναν πρώην παράγοντα και να θάψουμε έναν νέο. 
Πρώτα απ όλα πρέπει να μας γνωρίσει σε πόσες ομάδες μέχρι σήμερ έχει αγωνιστεί ο κ. Ξύδης για καταλάβουμε και πόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής αλλά και  επαγγελματίας είναι. 
Δεν μας είπε ο κ. Ξύδης το ποσό που έδωσε ο κ. Λόντρας για να αποκτήσει την ελευθερία του. Αλλά ούτε και πόσα πήρε ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για να πάει στην Κόρινθο 06 
Επίσης να μας έλεγε και την ηλικία του για να να δούμε πόσα χρόνια ασκεί το επάγγελμα του ποδοσφαιριστή.που είναι στην Κορινθία πολύ διαδεδομένο 
Βέβαια δεν φταίνε αυτοί αλλά οι παράγοντες που τους έχουν κακομάθει
Νομίζω δε ότι η χειρονομία του άλλοτε προέδρου της Κόρινθος 06 δεν ήταν συμπτωματική μια και τα μέσα ενημέρωσης είχαν γράψει ότι θα μπει στο Δ Σ του Ζευγολατιού. Ίσως επειδή έγινε αυτός ο θόρυβος να θεωρεί ο κ. Λόντρας  ότι είναι υποχρέωση  του να τους κάνει ένα μικρό και φτηνό λόγω ηλικίας του παίκτη δωράκι.