Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Όσα ευρώ και να διαθέσεις κ. Πισιμίση χωρίς Ακαδημία ομάδα δεν θα κάνεις


Διαβάζω σε επαγγελματικό μπλοκ:

Εξαιρετική μεταγραφική ενίσχυση για τους νταμπλούχους Κορινθίας, καθώς η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Τέλη Σαλαπάτα.

Ο 29χρονος φορ, ακολουθεί κανονικότατα την προετοιμασία του συλλόγου και δείχνει πανέτοιμος να δώσει σπουδαίες λύσεις στη νέα του ομάδα.

Ο Σαλαπάτας, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με επιτυχία στην ομάδα της Καλαμάτας, ενώ επίσης είχε πολύ καλή παρουσία αγωνιζόμενος παλιότερα και με τη φανέλα του Παναρκαδικού.

Είναι φυσικά παίκτης με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα και σίγουρα οι νταμπλούχοι Κορινθίας, γνωρίζουν ότι έβαλαν στο ρόστερ τους, έναν παίκτη που αποτελεί πολυτέλεια για το τοπικό πρωτάθλημα.



Τέλος, στο πρώτο του φιλικό - ξεμούδιασμα, ο ΑΟ Ζευγολατιού, χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα, συνέτριψε με 6-0 την Προοδευτική Περιγιαλίου, με τους Ζήση (2), Χουσελά Π., Τσίρο, Γεώργαρη Ι. και Πάτσιο να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Για ποια Καλαμάτα αναφέρεσθε παρακαλώ κ. επαγγελματία δημοσιογράφε γιατί εδώ και αρκετά χρόνια η Καλαμάτα παίζει ρόλο κομπάρσου το ίδιο και ο Παναρκαδικός Επομένως δεν νομίζω ότι ο Σαλαπατάς  αποτελεί και τεράστια επιτυχία Απλώς ένας γυρολόγος ευρισκόμενος στο τέρμα της σταδιοδρομίας του βρήκε λιμάνι το Ζευγολατιό που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει έδρα το όμορφο αυτό χωριό  αφού η ομάδα δεν έχει καμία σχέση Αυτοί δε που πέτυχαν τα τέρματα στον αγώνα με την Προοδευτική Περιγιαλίου είναι φερτοί. Ενώ κάποτε πριν να μπει ο πρωταθλητισμός στην ομάδα αυτή έβγαζε μεγάλα ταλέντα. Τώρα γιατί να τα βγάλουμε αφού έχουμε τον παρά ( καλήμερα κ. Πισιμίση ) και τους αγοράζουμε. Αλλά αυτό δεν το χαρακτηρίζουμε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά επαγγελματικό στην χειρότερη μορφή.