Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Να εφαρμοστεί ο Νόμος Γιάννης Αλαφούζος


Παρών στη συνάντηση των εκπροσώπων της Σούπερ Λίγκας με τον Σταύρο Κοντονή ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος, τον οποίο συνόδευε η επικεφαλής του νομικού τμήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Αθηνά Μπαλωμένου. Εκ μέρους του Συνεταιρισμού ήταν ο πρόεδρος Γιώργος Μποροβήλος, ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος και ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε ότι συμμερίζεται την επιμονή του υφυπουργού με τον ορισμό τακτικών δικαστών στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, αλλά ζήτησε από τον Σταύρο Κοντονή να ενεργήσει όπως μπορεί προκειμένου να μην την πληρώσουν οι ελληνικές ομάδες που παίζουν στις διοργανώσεις της UEFA.

Κατά την αποχώρηση του από το υφυπουργείο, ο Γιάννης Αλαφούζος ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι "ζητάμε να εφαρμοστεί ο νόμος σε όλα τα επίπεδα", χωρίς να προσθέτει οτιδήποτε άλλο. Μία δήλωση που αντικατοπτρίζει απόλυτα τη θέση της ΠΑΕ για το ζήτημα, όπως και για τα υπόλοιπα θέματα του ποδοσφαίρου.

Για την ιστορία, ναι μεν ο Αλαφούζος συμμετείχε στην αντιπροσωπεία που συναντήθηκε με τον υφυπουργό Αθλητισμού, όμως, δεν αλλάζει στο παραμικρό τη θέση για τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας Γιώργο Μποροβήλο.

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Παρακαλώ θα ήθελα την άποψη ενός σωστού φιλάθλου για νασ μου πει που έχει άδικο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού. 
Βέβαια όταν και ο Π Α Ο ήταν στην εξουσία  ( Ε Π Ο ) δεν ήταν και αυτοί άψογοι.