Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Οι ομάδες των χωριών που παίζουν στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας κάνουν μεταγραφές!!!

Διαβάζω στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και τα οποία είναι  επαγγελματικά (αφού έχουν και διαφημίσεις) κάθε μέρα να γράφουν για τις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών σε όλες τις κατηγορίες. 
Και ρωτώ μια ομάδα που παίζει στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας γιατί να υπάρχει αφού έχει δημιουργηθεί για τους νέους και κάποιους μεγαλύτερους του χωριού και όχι για παίκτες που προέρχονται με μεταγραφές Και παίρνω την περίπτωση μιας ομάδας που έχει έδρα ένα χωριό και κατακτά το πρωτάθλημα και μέσα στην ομάδα αγωνίζονται μόνο τρεις παίκτες που είναι κάτοικοι του χωριού .
Και ερωτώ τι να το κάνει το πρωτάθλημα αφού δεν εκφράζει το χωριό αλλά τους γυρολόγους που τους κακομαθαίνουμε αφού τους πληρώνουμε για να παίξουν ποδόσφαιρο για  να ακουστεί το χωριό τους.
Και στο γλέντι που θα κάνουν διαπιστώνουν ότι οι παίκτες του χωριού τους αποτελεί την μειοψηφία.  Και κανένας από αυτούς δεν βάζει μυαλό και αυτό είναι τραγικό γιατί πληρώνουμε γυρολόγους και δημιουργούμε το επάγγελμα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή στην Β κατηγορία Αυτό σημαίνει κατάντια. Και να μη τολμήσει κανένας και αμφισβητήσει τα γραπτά μου γιατί έχω στοιχεία στα χέρια μου. 
Θα συνεχίσω και για τους γυρολόγους της Α2 και Α κατηγορίας